FC Viitorul U19, la un pas de optimile UEFA Youth League

303
FC Viitorul U19, la un pas de optimile UEFA Youth League - ad6db67af5cb656f6f09f037853a3c78-1486490358.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 17, pe stadionul "Central" din Ovidiu, FC Viitorul U19 va juca împotriva danezilor de la FC Copenhaga, în play-off-ul Ligii Campionilor pentru tineret, competiție cunoscută și sub denumirea de UEFA Youth League. 


Formația pregătită de Nicolae Roșca a ajuns până în această fază după ce a eliminat pe Șerif Tiraspol (4-1 și 1-0) și FC Zurich (5-0 și 0-2). În schimb, FC Copenhaga s-a clasat pe locul secund în grupele Youth League, în urma lui FC Porto, dar înaintea echipelor Club Brugge și Leicester City. 


În cazul în care partida se va încheia la egalitate, se vor executa direct lovituri de la 11 metri pentru desemnarea formației calificate. 


Învingătoarea confruntării dintre FC Viitorul și FC Copenhaga va obține calificarea în optimile de finală ale Youth League, când vor reintra în competiție câștigătoarele celor opt grupe din Youth League (PSG, Dinamo Kiev, Barcelona, PSV Eindhoven, TSKA Moscova, Real Madrid, FC Porto și Sevilla). 


Partida va fi arbitrată de o brigadă din Rusia: Sergei Lapochkin - Aleksei Lebedev, Aleksander Kudryavtsev. 


Intrarea la această partidă este liberă. Clubul constănțean va pune la dispoziție un autocar, tip cursă specială (tur-retur), cu itinerariul Palatul Copiilor - Stadion "Central" și retur. Plecarea autocarului se face miercuri, începând cu orele 16. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.514 secunde