FC Viitorul U19 debutează, astăzi, în UEFA Youth League

173
FC Viitorul U19 debutează, astăzi, în UEFA Youth League - fcviitorul-1474991842.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 19, FC Viitorul U19 va juca împotriva campioanei Moldovei, Sheriff Tiraspol, în primul meci oficial al sezonului în Liga Campionilor de tineret, denumită Youth League. 


Meciul va avea loc pe stadionul "Central" din complexul Academiei Hagi, iar intrarea va fi liberă. Manșa retur este programată miercuri, 19 octombrie, de la ora 15, la Tiraspol. Învingătoarea dublei manșe dintre FC Viitorul și Sheriff Tiraspol va înfrunta, în turul secund, câștigătoarea dublei con-fruntări dintre FC Zurich (Elveția) și Zrinski Mostar (Bosnia-Herțegovina). 


Duminică, 2 octombrie, de la ora 18, tot pe stadionul "Central", FC Viitorul va întâlni campioana Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a Xl-a a Ligii l. 


Ieri, conducerea clubului a stabilit pre-țurile biletelor pentru cei care vor să asiste la derby-ul etapei. Astfel, un tichet de acces la Tribuna 0 costă 40 lei, la Tribuna l - 30 lei, la Tribuna a ll-a - 20 lei și la Peluzele l și ll - 10 lei. 


Biletele vor putea fi achiziționate începând de joi, atât online (pe eventim.ro), cât și în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. De asemenea, în ziua partidei, va fi deschisă o casă de bilete la stadionul "Central", în intervalul 12-19.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5981 secunde