FC Viitorul și-a anulat amicalul cu Dinamo Brest

187
FC Viitorul și-a anulat amicalul cu Dinamo Brest - fcviitorul-1475685730.jpg

Articole de la același autor

Din cauza numeroaselor probleme de efectiv, FC Viitorul a fost nevoită să anuleze partida amicală contra celor de la Dinamo Brest, ce urma să aibă loc pe 6 octombrie, în Belarus. 


Pe adresa clubului Viitorul au sosit, în aceste zile, 17 telegrame de convocare la loturile naționale. 


La seniori, Răzvan Marin și Romario Benzar au fost chemați de Christoph Daum pentru "dubla" cu Armenia (8 octombrie) și Kazahstan (11 octombrie), iar Cătălin Carp va juca pentru Moldova împotriva Serbiei (6 octombrie) și Irlandei (9 octombrie). 


În lotul de tineret U21 al României pentru meciul cu Bulgaria, din preliminariile Campionatului European, selecționerul Cristian Dulca a apelat la trei jucători ai Viitorului: Bogdan Țîru, Robert Hodorogea și Dragoș Nedelcu. 


Cea mai numeroasă prezență a jucătorilor de la Viitorul este la naționala U19 a României, unde Carlo Casap, Florin Coman, Tiberiu Căpușă, Szabolcs Kilyen și Andrei Ciobanu vor încerca să califice România la Turneul de Elită al Campionatului European, dintr-o grupă cu Olanda (6 octombrie), Norvegia (8 octombrie) și San Marino (11 octombrie). Pe lângă aceștia, vor mai participa doi jucători crescuți la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi": Ianis Hagi (Fiorentina) și Robert Grecu (SCM Pitești). 


La acțiunea naționalei U18 a României, au fost chemați Radu Boboc, Raul Vidrăsan, Denis Drăguș și Rareș Murariu. Aceștia vor susține un turneu amical în Franța, în compania Franței (6 octombrie), Rusiei (7 octombrie) și Uruguayului (9 octombrie). 


Alexandru Săbăngeanu și Cosmin Tucaliuc au fost și ei selecționați în lotul naționalei României U17, ce va lua parte la turneul de calificare de la Buftea pentru Turul de Elită al Campionatului European. România va juca contra Austriei (25 octombrie), Angliei (27 octombrie) și Azerbaidjanului (30 octombrie).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6841 secunde