FC Viitorul numără orele până la "finala" cu CFR Cluj

282
1
FC Viitorul numără orele până la

Articole de la același autor

Interes major pentru meciul de la Ovidiu, programat sâmbătă, 13 mai, de la ora 20, între FC Viitorul și CFR Cluj, cel care poate aduce pe litoral primul trofeu din istorie. 


La începutul play-off-ului, conducerea constănțenilor a luat o decizie care s-a dovedit, în timp, câștigătoare. A decis să emită abonamente pentru toate cele cinci partide, valabile și pentru meciul din Cupa României cu Astra, la un preț avantajos, 100 lei la tribuna ll și 120 la tribuna l. 


Astfel, disponibile au mai rămas doar biletele de la peluze. Pentru meciul cu CFR Cluj, acestea au fost puse în vânzare miercuri, iar în jumătate de oră s-au epuizat! 


În ziua meciului, FC Viitorul pregătește o serie de surprize pentru fani. Accesul în stadion se va face începând cu ora 18.30, iar fanii vor putea achiziționa tricouri și eșarfe la prețuri promoționale de la trei puncte volante. De asemenea, multe alte produse cu însemnele clubului vor putea fi achiziționate de la magazinul oficial al Viitorului, situat în curtea interioară a stadionului. 


Indiferent de rezultatul partidei, formația pregătită de Gheorghe Hagi va atinge cea mai mare performanță din istoria fotbalului constănțean, iar după meci, fotbaliștii Viitorului vor socializa alături de fani într-un loc special amenajat în curtea stadionului. 


Tot sâmbătă, începând cu ora 18, Primăria Ovidiu va pune la dispoziția suporterilor și a iubitorilor de fotbal un ecran gigant, pentru a putea viziona și sărbători alături de FC Viitorul performanța extraordinară reușită în Liga l. Ecranul va fi amplasat pe Platoul Centrului Cultural Ovidiu. 


În cele două ore până la începerea meciului (ora 20, transmis pe Digi Sport), suporterii vor putea viziona rezumate, faze din meciuri, goluri și pe jucătorii echipei FC Viitorul. 


Comentează știrea

gigi
12 mai 2017
si eu am valiza pregatita

clubul meu w.c.s.b e campionii si ne pregatim de campion ligu,daca nu inchid clubu si fac tarla,ajung de unde-am plecat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5041 secunde