FC Viitorul mută pe piața transferurilor. A cumpărat un fost internațional

180
FC Viitorul mută pe piața transferurilor. A cumpărat un fost internațional - fcviitorul-1496855088.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a parafat, ieri, primul transfer al acestei veri. Mijlocașul ofensiv Ovidiu Herea (32 de ani) a semnat un contract cu gruparea condusă de Gheorghe Hagi până în vara anului 2019.

Născut la 26 martie 1985, Herea a mai evoluat în Liga l pentru FC Național, Rapid București, Pandurii Târgu-Jiu și Concordia Chiajna, iar în străinătate a mai jucat pentru FC Sion (Elveția) și Skoda Xanthi (Grecia).

Ovidiu Here are în palmares și două prezențe în prima reprezentativă a României, contra Albaniei, dar și a statului San Marino, împotriva căruia a și marcat.

v v v

Constănțenii continuă campania de reînnoire a abonamentelor pentru următorul sezon competițional. Vechii abonați mai au doar cinci zile la dispoziție pentru a-și achiziționa un nou abonament. Aceștia pot să-și păstreze locul și rândul din sector dacă doresc acest lucru.

După 15 iunie, se vor deschide ușile și publicului larg care dorește să-și cumpere un abonament de acces în stadionul "Central" din Ovidiu. Iată cât costă prețul unui abonament: tribuna 0 - 800 lei, tribuna l - 400 lei, tribuna a ll-a - 300 lei și peluza l - 100 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5468 secunde