Liga I la fotbal

FC Viitorul înfruntă o campioană în derivă

164
FC Viitorul înfruntă o campioană în derivă - viitorul-1475250930.jpg

Articole recomandate

FC Viitorul joacă, duminică, 2 octombrie, de la ora 18, pe stadionul "Central" din Ovidiu, împotriva campioanei României, Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii l. 


Constănțenii pregătiți de Gheorghe Hagi trec printr-o perioadă foarte bună, reușind în ultimele patru etape trei victorii și un rezultat de egalitate, ce au propulsat-o pe locul 3 în clasament, la 6 puncte în spatele liderului Steaua București. 


De cealaltă parte, trupa lui Marius Șumudică vine după un meci slab la Roma, pierdut cu 0-4 (0-2), în grupele Europa League. Nici în clasament nu stă prea bine, ocupând locul 11, iar instabilitatea financiară și joaca "de-a transferul" a lui Alibec nu fac decât să destabilizează și mai mult campioana en-titre. 


Pentru cei care vor să asiste la partidă, prețurile biletelor sunt următoarele: Tribuna 0 - 40 lei, Tribuna l - 30 lei, Tribuna ll - 20 lei și Peluzele l și ll - 10 lei. Acestea se pot procura online, pe site-ul eventim.ro, dar și din magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. De asemenea, va fi deschisă o casă de bilete și în ziua meciului, în intervalul orar 12-19. 


FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal un autocar tip cursă specială (tur-retur), cu itinerariu Palatul Copiilor Constanța - Stadionul Central Academia Hagi. Autocarul va pleca duminică, de la ora 17, de la Palatul Copiilor. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5361 secunde