FC Viitorul începe sezonul de Liga l pe teren propriu

185
FC Viitorul începe sezonul de Liga l pe teren propriu - fcviitorul-1499443925.jpg

Articole de la același autor

Vineri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți a programului sezonului 2017/2018 al Ligii l. Sorții au decis ca, în prima etapă a noului sezon, campioana en titre, FC Viitorul, să joace pe teren propriu, luni, 17 iulie, de la ora 18.30, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei Hagi, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. 


Tot în prima etapă, se vor mai disputa partidele CS Universitatea - CSM Poli Iași, Concordia Chiajna - ACS Poli Timișoara, FCSB - FC Voluntari, Astra Giurgiu - Sepsi Sfântu Gheorghe, Juventus București - Dinamo București și FC Botoșani - CFR Cluj. 


Sezonul de toamnă se va încheia pe 16-17 decembrie, cu etapa a 22-a. Competiția se va relua pe 3-4 februarie 2018, iar sezonul regulat se va încheia pe 24-25 februarie, cu etapa a 26-a. 


În noul sezon, FCSB va juca meciurile de acasă pe Arena Națională, Dinamo în Șoseaua Ștefan cel Mare și pe Arena Națională, CSU Craiova la Drobeta-Turnu Severin, până când noul stadion din Bănie va fi gata, FC Voluntari pe arena "Ilie Oană’" din Ploiești și pe stadionul propriu, "Anghel Iordănescu", nou-promovata Juventus pe "Ilie Oană", iar nou-promovata Sepsi OSK la Brașov, pe stadionul Tineretului și pe Municipalul din Sfântu Gheorghe. 


Duminică, 9 iulie, de la ora 21 (Digi Sport 1), la Botoșani, are loc Supercupa României, dintre FC Viitorul și FC Voluntari. Este o ocazie perfectă pentru constănțeni de a-și trece în palmares al doilea trofeu din istorie la seniori. Va fi și un prilej de a-i vedea la lucru într-un meci oficial pe cei trei jucători nou-veniți Andrei Dumitraș, Marius Constantin și Ovidiu Herea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6641 secunde