Liga I la fotbal

FC Viitorul, deplasare la Giurgiu. Hagi: "Important este să nu pierdem!"

195
FC Viitorul, deplasare la Giurgiu. Hagi:

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 20.30, campioana României, FC Viitorul, joacă în deplasare, pe terenul Astrei Giurgiu, într-o partidă din etapa a X-a a Ligii l la fotbal.

Formația pregătită de Gheorghe Hagi are un moral bun, după ce a reușit să lege două victorii (1-0 cu Steaua și 2-1 cu Chiajna) și să revină în lupta pentru play-off. De partea cealaltă, chiar dacă s-a despărțit de antrenorul Marius Șumudică și de o serie de jucători importanți, Astra rămâne extrem de periculoasă, lucru apreciat și de Gheorghe Hagi.

"Chiar dacă a pierdut corpul tehnic, Astra continuă să fie o echipă extrem de puternică. Joacă un fotbal bun, pe atac și se anunță un meci foarte încins. Noi am avut o săptămână la dispoziție să pregătim acest meci și ne dorim foarte mult să nu îl pierdem. Poziția din clasament nu este tocmai una prea bună pentru noi, așa că orice punct este foarte important", a declarat Hagi.

v v v

Înaintea duelului cu Astra, conducerea clubului constănțean a reușit să prelungească contractele a trei dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Astfel, Cristian Ganea și Victor Rîmniceanu au semnat contracte valabile până în 2019, iar Ionuț Vînă, până în 2020.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5002 secunde