Video FC VIITORUL CONSTANȚA, CAMPIOANA ROMÂNIEI

7267

Articole de la același autor

UPDATE: Fluier final. Viitorul - CFR Cluj 1-0. Echipa lui Hagi este noua campioană a României!


UPDATE: Minutul 90De la margine se arată 3 minute de prelungiri, în timp ce fanii Viitorului cântă: "Campionii, campionii!".


UPDATE: Minutul 86Cartonaș galben pentru Țucudean, care a lovit mingea după ce a fost semnalizat în ofsaid,


UPDATE: Minutul 65Viitorul ]nscrie primul gol al partidei. Gabi Iancu a transformat lovitura de la 11 metri cu un șut pe centrul porții.


UPDATE: Minutul 63Penalty pentru Viitorul! Larie l-a faultat în careu pe Coman.


UPDATE: Ocazie pentru CFR! Omrani a avut o nouă șansă de a deschide scorul, dar șutul său a fost respins de portarul Rîmniceanu


UPDATE: Încă o șansă imensă de gol pentru Viitorul! Șutul lui Casap a fost respins de Vâtcă, dar Boli nu a reușit să trimită pe poartă, din apropierea porții.


UPDATE: Minutul 50 Ocazie mare de gol pentru Viitorul! Deac a respins de pe linia porții, apoi a scos în corner reluarea cu capul a lui Boli.


UPDATE: Minutul 47Ocazie pentru CFR Cluj! Omrani a primit o centrare de pe dreapta, dar lovitura sa de cap din 8 metri s-a dus peste poarta apărată de Vâtcă.


UPDATE: Pauză la Ovidiu. Viitorul și CFR Cluj se află la egalitate. În celelalte partide situația se prezintă astfel: FCSB - Craiova 2-0 și Dinamo - Astra 1-1. La aceste scoruri, FCSB e noua campioană a Ligii 1.


UPDATE: Ocazie mare pentru CFR! Șut-centrare trimis de Nouvier de pe stânga, dar mingea a trecut prin fața lui Păun


UPDATE: Minutul 12 - Viitorul a avut primul corner al meciului, dar apărarea CFR-ului a reușit să respingă


UPDATE: Minutul 10 - Ocazie pentru Viitorul. Morar a primit o centrare de pe dreapta, a preluat pe piept în careu, dar a fost blocat în momentul șutului. 


UPDATE: Minutul 7 - Ocazie pentru CFR. Omrani a primit o pasă în spatele apărării Viitorului. Șutul său slab a fost blocat de Râmniceanu cu piciorul.




În urmă cu câteva momente, a început, pe stadionul "Central" din Ovidiu, partida dintre FC Viitorul Constanța și CFR Cluj, în ultima etapă din Liga I. 


Formația "Regelui" se luptă pentru trofeu cu FCSB și Dinamo.


Deși este la egalitate de puncte cu FCSB, Viitorul este principala favorită la titlu, iar dacă va câștiga cu CFR va fi campioană.


LPF a pregătit 3 trofee, medalii și tricouri galbene pentru campioni, care au fost trimise pe cele trei stadioane.












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4635 secunde