FC Viitorul a surclasat-o pe Poli Timișoara, în penultima etapă a sezonului regulat

182
FC Viitorul a surclasat-o  pe Poli Timișoara,  în penultima etapă  a sezonului regulat - viitorul-1488126337.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a reușit să se impună, sâmbătă, pe stadionul "Central" din Ovidiu, în fața celor de la ACS Poli Timișoara, scor 5-0 (4-0), într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii l de fotbal, și își consolidează poziția de lideră a clasamentului. 


Golurile Viitorului au fost marcate de Vlad Morar (min. 11, 22 și 29), Aurelian Chițu (min. 34) și Florinel Coman (min. 55). 


Managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi, mai ales de prestația atacantului Vlad Morar, realizatorul unui hat-trick. 


"Am reușit să trecem cu bine peste înfrângerea de la Giurgiu. Știam că Timișoara poate fi periculoasă, așa că i-am contracarat toate punctele forte. Am reușit să deschidem foarte bine jocul și să marcăm de câte ori a fost nevoie. 


În a doua repriză, băieții au turat motoarele, însă era greu să rămână la fel de concentrați când diferența era de patru goluri. Mă bucură faptul că Vlad Morar a început să înscrie, nu l-am descoperit eu, însă ceilalți tehnicieni cu care a lucrat nu i-au acordat încrederea necesară. Este un jucător talentat, precum Purece sau Neluț Roșu, și ei aflați într-o creștere continuă. 


Încercăm să aducem toți jucătorii în formă maximă, acum, când mai este foarte puțin și începe play-off-ul. Vrem să terminăm cât mai sus în clasament, însă suntem conștienți că ne așteaptă 10 finale extrem de grele", a declarat Gheorghe Hagi, la finalul partidei.


FC Viitorul va juca în ultima etapă din sezonul regulat, înainte de play-off, în deplasare, pe terenul celor de la CFR Cluj, duminică, 5 martie, de la ora 20.30. 


Clasament: 1. FC Viitorul (51 p), 2. FC Steaua (45 p), 3. CSU Craiova (40 p), 4. Gaz Metan (38 p), 5. Dinamo (38 p), 6. CFR Cluj (37 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.367 secunde