FC Viitorul a stabilit prețul biletelor pentru partida cu Poli Timișoara

237
FC Viitorul a stabilit prețul biletelor  pentru partida cu Poli Timișoara - fcviitorul-1487781873.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Viitorului Constanța a scos la vânzare biletele pentru partida cu ACS Poli Timișoara, programată sâmbătă, 25 februarie, de la ora 15, pe stadionul "Central" din Ovidiu, în etapa a XXV-a a Ligii l de Fotbal.

Astfel, cei ce vor să achiziționeze bilete o pot fac contra următoarelor sume: tribuna 0 - 40 de lei, tribuna l - 30 de lei, tribuna ll - 20 lei și peluzele l și ll - 10 lei.

Biletele pot fi procurate online, de pe www. eventim.ro, dar și din magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. De asememenea, în ziua partidei, la stadionul "Central" vor fi deschise două case de bilete, în intervalul orar 12-16.

Din această etapă, Viitorul Constanța va asigura transportul la stadion al suporterilor din Năvodari. Aceștia sunt așteptați în Centru (zona Troița), unde la ora 14 va pleca un autocar către stadionul Central. Tot de la ora 14, un autocar va pleca de la Palatul Copiilor. Returul suporterilor din Constanța și Năvodari va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5663 secunde