FC Viitorul a plecat în cantonament fără trei importanți jucători

208
FC Viitorul a plecat în cantonament fără trei importanți jucători - fcviitorul-1498232194.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, a plecat vineri spre Slovenia, acolo unde va susține cel de-al doilea stagiu de pregătire al acestei veri. Comparativ cu primul cantonament al anului, din Turcia (14-21 iunie), de data aceasta echipa pregătită de Gheorghe Hagi va sta două săptămâni (23 iunie - 7 iulie). 


Trei dintre cei mai importanți jucători ai echipei nu au făcut deplasarea în Slovenia, fiind în negocieri intense cu alte cluburi din România și din străinătate. 


Mijlocașul Dragoș Nedelcu (20 de ani) a fost anunțat cu un pas în ograda celor de la FCSB, însă situația nu stă chiar așa. Constănțeanul este în tratative cu Ajax Amsterdam și ar prefera mai mult un transfer în străinătate. 


Atacantul Florin Coman (19 ani) este disputat de către FCSB, Benfica și Galatasaray, suma care se vehiculează ridicându-se la 3 milioane de euro. 


Fundașul dreapta titular al naționalei României, Romario Benzar (25 de ani), a anunțat la finalul sezonului competițional trecut că și-ar dori să schimbe "peisajul" și se ține de cuvânt. Nici el nu a făcut deplasarea alături de colegii săi. Dacă cei trei jucători vor alege să plece, vor aduce în bugetul echipei patronate de Gheorghe Hagi cel puțin 5 milioane de euro. În cazul în care nu vor semna cu alte echipe, aceștia sunt așteptați, pe 1 iulie, în cantonamentul din Slovenia. 


În schimb, au revenit la echipă jucătorii convocați în loturile naționale de tineret și seniori ale României, pentru meciurile din preliminarii: Bogdan Țîru, Cristian Ganea, Arpad Tordai, Virgil Ghiță, Carlo Casap, Alexandru Mățan și Doru Dumitrescu. 


Prima partidă amicală este programată luni, 26 iunie, atunci când FC Viitorul va întâlni pe NK Celje, locul 5 în Slovenia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3814 secunde