FC Porto, adversara Viitorului U19 din optimile Ligii Campionilor

206
FC Porto, adversara Viitorului U19 din optimile Ligii Campionilor - fcviitorul-1486747964.jpg

Articole de la același autor

Vineri, la Nyon (Elveția), a avut loc tragerea la sorți a programului optimilor de finală ale Ligii Campionilor pentru tineret (UEFA Youth League), competiție în care este angrenată și FC Viitorul U19. 


Echipa pregătită de Nicolae Roșca va juca, în deplasare, împotriva portughezilor de la FC Porto, partida fiind programată pe 21/22 februarie. Câștigătoarea acestui meci se va duela în sferturi cu învingătoarea dintre FC Barcelona (Spania) și Borussia Dortmund (Germania). 


Iată tabloul complet al optimilor: CSKA Moscova - Rosenborg, Atletico Madrid - Sevilla, Barcelona - Borussia Dormund, Ajax Amsterdam - Dinamo Kiev, AS Monaco - Real Madrid, FC Salzburg - PSG, PSV Eindhoven - Benfica Lisabona și FC Porto - FC Viitorul. 


v v v


Echipa de seniori a Viitorului, lideră în Liga l, va juca, luni, pe terenul "Central" de la Ovidiu, contra Pandurilor Târgu Jiu, într-o confruntare contând din etapa a XXlll-a. 


Pentru cei interesați să asiste la partidă, biletele de intrare se vor putea achiziționa la următoarele prețuri: Tribuna 0 - 40 de lei, Tribuna l - 30 de lei, Tribuna ll - 20 de lei și Peluzele l și ll - 10 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Sport : FOTBAL / A murit o mare legendă
Pagina a fost generata in 0.5175 secunde