FC Farul, victorie la scor în fața Gloriei Buzău / Galerie foto

925
4
Pe o vreme ploioasă și cu doar 50 de suporteri în tribune, FC Farul (locul 9 în clasament) a învins ieri seară, pe teren propriu, pe Gloria Buzău (locul 15), la capătul unui meci cu cinci goluri. "Marinarii" au deschis scorul în minutul 35 prin Adrian Pătulea după o centrare venită de la Valentin Badea, fiind de altfel și singura reușită a primei reprize. Același Pătulea a dublat avantajul gazdelor în minutul 61, servit perfect de A. Neagoe. Ploaia de goluri însă de-abia acum avea să înceapă, după ce Buzăul a redus din diferență în min. 68 prin Mibella, pentru ca în același minut constănțenii să refacă avantajul de două goluri pe tabelă. Gol Neagoe din centrarea lui Pătulea. La scorul de 3-1, "marinarii" au continuat să controleze jocul, iar pe finalul meciului, în minutul 84, Valentin Badea și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj, înscriind la capătul unei faze construite de Sascău. Scor final 4-1 la capătul unui meci fără miză.
În aceeași etapă a ligii secunde de fotbal, liderul Viitorul Constanța s-a impus cu 5-0 în deplasarea de la Giurgiu cu Astra 2, în timp ce Săgeata Năvodari a câștigat derby-ul Dobrogei, învingând cu 2-0 pe Callatis Mangalia.

Comentează știrea

sharky
17 mai 2012
Bravo baieti

castigam toate meciurile pana la final si sa asteptam anul urmator cu speranta promovarii in liga1. Cu FARUL in suflet dublazilei.wordpress.com, inspiratia ta zilnica in pariuri

Coditza
17 mai 2012
:)))

Anul viitor dupa anul viitor dupa anul viitor....Bai Sharky tu nu vezi fratele meu ca astia bat numai echipe aproape desfiintate..cand am avut de castigat la TULCEA s-au pus capra...la Anul va juca Sportul in Serie cu Noi si va fi foarte greu sa promovam atata timp cat va promova o sg echipa..nu vor mai promova 2 ca pana acum pt ca LIGA I ramane de 16 echipe din sezonul 2013-2014

mine
17 mai 2012
ptr Coditza

Mosule, stai linistit, in editiile 2012-13 si 2013-14 promoveaza tot cite doua echipe...prima data se va reduce numarul echipelor din Liga 2 (la anul retrogradeaza locurile 12-16) si abia apoi (poate din 2014, dar nu e sigur) si numarul celor din Liga 1.

Dini
17 mai 2012
Nu au stat capra la Tulcea

Nu mai vb bai oameni buni fara sa fi fost la meci nu a fost nici un blat sa jucat fotbal si atat nimic mai mult si ce conteaza in ce liga joaca Faru si daca o sa joace inca 100 de ani in b sau c sau orice divizie ca suporter nu trebuie sa fi langa echipa orasului tau ?????? Unde ati fost ieri daca tot va pasa atata de Faru ??????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3583 secunde