FC Farul, salvată de la retrogradare. Cine pică în Liga a III-a

1396
3
FC Farul, salvată de la retrogradare. Cine pică în Liga a III-a - fotbalfarul-1369942512.jpg

Articole de la același autor

În urma nedisputării partidei dintre Sportul Studențesc și Rapid CFR Suceava, din penultima etapă a Ligii a II-a, programată ieri, formația bucureșteană este a doua echipă retrogradată alături de Dinamo II, ceea ce înseamnă că FC Farul va rămâne și sezonul viitor în eșalonul secund.

Patronul sportului, Vasile Șiman, nu a efectuat plata pentru brigada de arbitri, astfel anulându-se jocul. În primul meci al turului, cu Farul, "studenții" au pierdut la "masa verde" după ce jucătorii au refuzat să intre pe teren. Astfel, pentru a doua abatere de acest gen, Sportul a fost retrogradată. 

"Da, pentru Sportul sunt deja două jocuri anulate. A încheiat conturile la Liga a II-a. Suceava, Farul sunt salvate. Nu este plăcut ca o echipă de tradiție cum este Sportul să ajungă în această situație", a declarat, pentru "Cuget Liber", reprezentantul Ligii a II-a, Cornel Șfaițer. 

Comentează știrea

sharky83
31 mai 2013
Doar FARUL

Bine ca nu am ajuns pana in ultima etapa cu Navodari, cam au nasul pe sus cu promovarea asta si au incercat-o sa ne arate ca daca nu ar fi ei noi am fi juca in Liga 3, asa ne-am luat de o grija, sper sa facem rocada la anul cu Sageata in B si Farul in Liga 1.Cu FARUL in suflet.

shark
31 mai 2013
planuri desarte

Cu astfel de conducere, o sa fie aceeasi zbatere in anonimat si emotii cu salvarea de la retrogradare in Liga 3...

rechinul albastru
31 mai 2013
farul constanta

mie dor sa o vad pe farul in LIGA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4666 secunde