FC Farul s-a reunit și își va definitiva lotul în această săptămână

614
5

Articole de la același autor

Ieri dimineață, lotul FC Farul s-a reunit la stadionul "Farul", în vederea pregătirilor pentru returul Ligii a II-a. S-au prezentat 19 jucători, dintre care 6 juniori. Formula finală a echipei va fi anunțată în decursul săptămânii acesteia, nu înainte ca oficialii clubului să ajungă la o înțelegere cu noile variante de transfer.

FC Farul și-a reînceput, ieri dimineață, activitatea la stadionul de pe strada Primăverii. Antrenorii Alin Artimon și Decebal Gheară au condus primul antrenament, la care s-au prezentat 19 jucători (Bîrlădeanu lipsind nemotivat): Vl. Neagu, Cernat (portari); Țabără, Nițescu, Buzea, Gavrilă, Săceanu, Coteanu, Ghenciu, Stavian, Pâslaru, Olteanu, Chițu, Popa, B. Nicola, Erdal, M. Matei, Stoianof, Sg. Popescu (jucători de câmp).

"Sunt nerăbdător să începem pregătirile, sper ca și jucătorii să fie la fel. Sper, în primul rând, ca aceștia să-și fi respectat programul de vacanță pe care l-au avut, iar asta se va vedea repede. Sper să fie sănătoși, să poată duce întregul program de pregătire și sper să reușim să facem ceea ce ne-am propus în această perioadă. Sunt și anumiți jucători care ne-au fost recomandați, tocmai de aceea vom avea duminică un joc școală, ca să-i putem vedea. Obiectivul nostru este să producem puncte. Mă aștept ca până la retur să fim o echipă foarte bine pregătită, bine organizată, cu jucători care să-și dorească să progreseze, iar toate acestea să ducă la plasarea Farului pe un loc superior în clasament", a declarat Alin Artimon.

Jucători de la Săgeata, Callatis și Academia Hagi

În această perioadă de transfer, conducerea clubului FC Farul negociază la sânge cu mai mulți jucători de la cluburile vecine din Dobrogea, pentru a obține oferte și jucători cât mai buni. Formula finală a lotului va fi prezentată în decursul acestei săptămâni.

"Mă interesează și jucători de la Săgeata, în anumite condiții. Este posibil să mai luăm și un fost fundaș stânga de la Callatis Mangalia, dar și câțiva jucători de la Academia "Gheorghe Hagi". Forma în care vor fi ei rămâne să o stabilească cei din conducere. În principiu, am căzut de acord asupra doi jucători", ne-a mai spus Artimon.

Programul de antrenamente

Până la startul returului, Farul va avea un program destul de încărcat, în care jucătorii noi-veniți, alături de cei rămași din lotul vechi vor trebui să se sudeze.

"Vor fi opt zile de readaptare la efort. Din 23 ianuarie până pe 3 februarie, va fi un cantonament aici, la stadionul Farul. Din 3 până pe 8 februarie vor fi alte cinci zile de pregătiri în Constanța. Teoretic, sper că și practic, până pe 23 februarie o să plecăm în Antalya. Zilele care au rămas până la reînceperea campionatului le vom petrece la Constanța. În pregătire ne-am propus 10 jocuri amicale, cu cel de duminică inclusiv, care va fi unul școală", a precizat tehnicianul Alin Artimon.

Perspectivă de viitor

Dacă în tur s-au făcut mai multe greșeli legate de formarea și pregătirea lotului, iată că la început de pregătiri pentru retur se vrea o schimbare de 360 grade, iar antrenorul Artimon este decis să se dedice întrutotul pentru Farul, chiar dacă la final de sezon este posibil să nu mai activeze în echipa "alb-albaștrilor".

"Nu va fi o scuză omogenizarea. În momentul în care jucătorii vin repede în această perioadă de pregătire, două luni de zile sunt suficiente pentru acomodarea la sistem. Sunt jucători care au mai jucat în sistemul 4-3-3 și nu le va fi foarte grea acomodarea. Scheletul lotului există, așa că pașii pe care mi i-am propus, chiar îi putem realiza. Vreau să îmi respect înțelegerea vizavi de Farul. Am încercat și încerc în continuare să construiesc ceva, chiar dacă contractul meu expiră în vară. De această construcție, pe care mi-am asumat-o, va beneficia clubul și probabil un alt antrenor, din sezonul viitor", a explicat principalul Farului, Alin Artimon.

Comentează știrea

liviu
15 ianuarie 2013
matematica

o schimbare de 360 grade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

unu
15 ianuarie 2013
?

Unde e Ivanovici ????

suporter
15 ianuarie 2013
?

chiar,unde e ivanovici,l-ati vandut si pe asta?Era fotbalist,daca a plecat si asta ce dracu de asteptari mai aveti in retur.

a venit mai tarziu
15 ianuarie 2013
farul

a venit mai tarziu de la timisoara si nu s-a antrenat ieri , nu a plecat nicaieri

gigel
15 ianuarie 2013
...

ce nu intelegi? "jucătorii noi-veniți" trebuie sa faca "o schimbare de 360 grade".

Răspuns la: matematica
Adăugat de : liviu, 15 ianuarie 2013
o schimbare de 360 grade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7288 secunde