"Marinarii" au început promițător campionatul

FC Farul s-a întors cu un punct de la Bacău

1202
9

Articole de la același autor

Meci de un bun nivel tehnic și spectacular, sâmbătă, la Bacău, între FCM din localitate și FC Farul, în prima etapă a campionatului Ligii a II-a. "Marinarii" au smuls o remiză, 1-1 (1-1), dar, după aspectul general al jocului, meritau trei puncte.

Cu entuziasmul specific unei

nou-promovate, Bacăul a început tare și a deschis scorul încă din min. 8, când Lipovanu a prins un șut de zile mari, de la 25 metri, din alergare, direct la vinclu. Replica Farului nu a întârziat, Ștefan Ciobanu aducând egalarea, în min. 26, cu un lob peste portarul Stamatin. Până la finalul reprizei, s-a jucat pe contre, cu ocazii la ambele porți, dar nimeni

n-a mai găsit calea spre gol.

Repriza secundă începe cu moldovenii în ofensivă, fundașii Farului au mult de lucru, dar se descurcă de minune. Veteranul Ion Barbu respinge centrare după centrare, iar pe contra-atac, Stăncioiu (min. 57), Ivanovici (min. 60) și Nițescu (min. 64) le dau mari emoții băcăuanilor.

Constanța putea da lovitura în min. 67, când Stăncioiu a pătruns în careu, a driblat scurt un adversar, acesta l-a tras de tricou, iar fotbalistul Farului a continuat acțiunea cu un șut lipsit de forță și o solicitare tardivă de penalty.

Finalul a fost tensionat, arbitrul Andrei Chivulete acordând trei car-tonașe galbene. În cel de-al patrulea minut de prelungiri, Paraschiv a avut golul de 2-1 în vârful bocancului, dar l-a făcut erou pe portarul Bacăului și scorul final a rămas 1-1.

Antrenorul Farului, Marian Pană, a folosit echipa: Cernea, Nițescu, Dobre, I. Barbu, L. Ștefan, V. Sandu, Ivanovici (min. 74, Paraschiv), Buzea (min. 90+3, Sascău), Stăncioiu (min. 86, R. Neagoe), Badea, Ciobanu.

v v v

În min. 88, faristul Buzea s-a pră-bușit pe teren, brancardierii l-au transportat la margine, însă, înainte de a-l așeza, unul dintre aceștia a scăpat targa. Imediat, constănțenii s-au repezit să-l pedepsească pe omul de ordine și s-au împărțit pumni cu dărnicie chiar pe lângă arbitrul Chivulete. Conform bacausport.ro, singura decizie a centralului a fost aceea de a-l elimina pe omul de ordine, spre marea nemulțumire a oficialilor Bacăului. 

Comentează știrea

adcbv
22 august 2011
in dobrogea farul ...si restul..viitura 0 barat

etapa viitoare meci cu viitura ovidiu ...sa vedem cine p[lm e mai tare ???!!!....la ora actuala

SPECIALIST
22 august 2011
VIITORUL

FARUL NU ARE NICIO SANSA. E O ADUNATURA DE ECHIPA DACA SE POATE NUMI ECHIPA. BATE VIITORUL CU 3-0. DACA NU VORBESC FOSTII FARISTI E GROASA RAU, SA NU LE DEA VIITORUL 6!!!!!!!

Alexandru Anghel
22 august 2011
pentru autor

puteti prezenta lotul complet al farului?

ZMC
22 august 2011
derby?

derby la meciul Farul - Viitura? ha ha ha ce gluma buna. au batut si ei cu 4-1 pe ciuca batailor si acum sunt mari si tari. bate faru cu 2-0, goluri paraschiv si stancioiu.

farist
22 august 2011
farul-

viitorul e un mare pericol.au echipa deosebit de puternica.nici barcelona nici real madrid nu le face fata.e o supra putere pisamas pe ei ii rupem.hai farul.3-2 pentru farul.sa o suga elena franca si toate slugile de la neptun de ciuda.neptunul se da mereu lingai pe langa cei cu bani.dupa interes.

Marrone
22 august 2011
fcfc

oricat de optimist asi fi, cartile sunt facute pt, Viitorul Ovidiu. arbitrajul va fi cu ei, asta e sigur, toata federatia il vrea pe "rege" in liga 1. totusi am incredere in baieti:hai Farul!

COSTAS
22 august 2011
FARU

FARU ESTE PESTE VIITORU CISTIGAM CU 3=0 PANA E TATIC

un farist adevarat
22 august 2011
Hai Farul Constanta!

Vom fi in tribune si vom sustine doar Farul, singura echipa de suflet a Constantei! Pe steaua III nu ii vom accepta niciodata! Uitucul de hagi ar trebui sa-si mute oile in ghencea si sa suga sula etern clanului becali. Rusine oieri mercenari! Acolo la Steaua mai e un machidon constantean (sponte) care e si el stelist. Hai Farul si numai Farul! Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor!

Mastahh
22 august 2011
...

Nu putem meciul cu Viitorul Derby. Trebuie sa castigam la pas cu toate ca s-au intarit jegosii. Intrebare: Henry?Fatay?puteau fi ai nostri...dar i-am crescut i-am facut mari si acum joaca de rup.Rusine conducerii!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4875 secunde