FC Farul, meci mai greu la Botoșani decât la Otopeni

1056
1
FC Farul, meci mai greu la Botoșani decât la Otopeni - farul-1316117876.jpg

Articole recomandate

FC Farul a susținut, ieri, la baza proprie, ultimul antrenament înaintea meciului de la Botoșani, programat duminică, de la ora 12, în cadrul etapei a cincea a Ligii a II-a. Antrenorul Marian Pană este de părere că misiunea elevilor săi va fi mai grea decât cea de la Otopeni.

După cum se știe, la Otopeni, Farul a trebuit să se recunoască învinsă de o echipă care a știut ce vrea și care a speculat la maximum erorile oaspeților, impunându-se cu 4-2.
De data aceasta, cu gândul la cele trei puncte puse în joc la Botoșani, antrenorul Marian Pană speră ca "marinarii" să facă un meci mult mai bun: "Plecăm cu ambiții mari, o vic-torie va reprezenta foarte mult. Acesta este obiectivul nostru: victoria. Nu excludem însă și varianta unui egal, în condițiile în care va fi o deplasare foarte grea. După părerea mea, va fi mai greu la Botoșani decât la Otopeni. Trebuie să avem mare grijă, echipa gazdă este reduta-bilă pe teren propriu".
Despre cum își poate îndeplini Farul obiectivul în această partidă, antrenorul principal al alb-albaștrilor a spus: "E foarte important să nu primim gol. În acest caz, victoria va fi sigur a noastră, fiindcă nu am niciun dubiu că noi vom marca".

Alb-albaștrii vor să-și țină adversarii sub presiune
"Important este să joc bine în acest meci care se anunță dificil pentru Farul. Vreau să îmi ajut echipa să obțină a doua victorie în acest sezon", a spus mijlocașul Radu Sascău, prezent la conferința de presă de ieri.
La rândul său, un alt mijlocaș, Robert Stăncioiu, a declarat că în Seria I, cea a Constanței, orice este posibil: "Și eu sunt de părere că ne va fi mai greu la Botoșani decât la Otopeni. Trebuie însă să ne facem jocul și să punem pre-siune pe adversari. Este important să câștigăm, într-o serie în care orice se poate întâmpla".
Farul pleacă, în această dimineață, spre Botoșani, beneficiind de două zile de acomodare până la partida de duminică.
Marian NEDELEA



Comentează știrea

suporter
16 septembrie 2011
deplasare

la ce ora se pleca la BT? stie cineva? si cit costa biletu?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8508 secunde