"Marinarii" au învins (1-0) pe Rapid CFR Suceava

FC Farul, la un singur punct distanță de "zona" play-off

370
2
FC Farul, la un singur punct distanță de

Articole de la același autor

Trei puncte prețioase obținute, sâmbătă, de FC Farul. Echipa antrenată de Ion Răuță a învins, scor 1-0 (0-0), pe Rapid CFR Suceava și a ajuns la un singur punct distanță de locul șase, ultimul care asigură accesul în play-off. Meci încrâncenat, dar cu puține realizări tehnice și spectaculare, sâmbătă, pe stadionul "Farul", unde "marinarii" au primit replica Rapidului CFR Suceava, joc din cadrul etapei a 11-a a Ligii a II-a la fotbal, Seria I. Constănțenii s-au aflat la cârma jocului, însă nu au avut luciditatea necesară pentru a transforma în gol ocaziile create. În prima repriză, Bumbac (min. 9) și Silvășan (min. 43) au cerut penalty, dar de fiecare dată arbitrul Cristian Dumitrică a lăsat jocul să continue. Centralul craiovean nu s-a lăsat impresionat nici la căderea în careu a lui Igiroșanu (min. 76), reușind să-și facă destui "prieteni" în rândul puținilor suporteri prezenți la meci. Farul și-a continuat cu obstinație atacurile, iar efortul nu a rămas nerăsplătit, Silvășan marcând golul victoriei în min. 80, după o deviere a lui Crețu.

Constanța se impune, astfel, la limită și urcă pe locul 7 în cla-sament, la un singur punct dife-rență de locul 6, care asigură prezența în play-off. FC Farul (antrenor, Ion Răuță): Neagu, Băjan, Buzea, Bumbac, Mansur, Ivanovici (cpt.), Florea, Crețu, Bolat (min. 70, Coco-nașu), Silvășan (min. 86, Silvășan), Butoi (min. 63, Igiroșanu).

Iată și celelalte rezultate ale rundei: CSMS Iași - Dunărea Galați 4-1, FC Clinceni - ACS Berceni 2-1, CF Brăila - Gloria Buzău 0-2, SC Bacău - Unirea Tărlungeni 2-1.

Etapa viitoare (miercuri, 6 noiembrie, ora 11.00), FC Farul va juca, în deplasare, cu Dunărea Galați.

Comentează știrea

Rekin
4 noiembrie 2013
FCFC

Asta e, cand nu marchezi nici macar din penalty(Silvasan in meciul cu Tarlungeni) nu mai are rost sa ne plangem, sa nu mai vb de meciul cu Braila de acasa...Mergem inainte, hai Farul!

Farul For Ever
4 noiembrie 2013
ora de start este 14:00

meciul de la Galati se joaca de la ora 14:00...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1056 secunde