FC Farul joacă, astăzi, primul amical în Antalya

1015
6
FC Farul joacă, astăzi, primul amical în Antalya - amicalfcfarul1-1328647847.jpg

Președintele executiv Marcel Lică s-a arătat încrezător în șansele Farului de a promova în Liga I la sfârșitul acestui sezon,
deși în oraș există multe voci care îl contrazic și care contestă campania de transferuri a Farului din această iarnă. Până una-alta, "marinarii" susțin, astăzi, primul amical din cadrul cantonamentului din Turcia.

"Cred în această echipă și sunt convins că jucătorii vor da tot ce au mai bun în ei pentru a câștiga fiecare meci. Vom vedea la final ce se întâmplă. În prima fază, noi vom depune caietul de sarcini pentru Liga a II-a, deoarece numai primele cinci clasate la sfârșitul turului de campionat pot depune în această perioadă dosarul pentru Liga I. Însă, trebuie să luăm lucrurile pe rând și să vedem apoi ce va fi. Mâine (n.r. - azi), echipa noastră va disputa primul meci amical din Antalya, în compania unei echipe din spațiul ex-sovietic, iar apoi, joi, băieții vor juca cu o echipă românească, însă abia mâine seară vom ști despre cine este vorba", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marcel Lică.

Deși totul părea să decurgă conform planului, înaintea plecării în Antalya, liniștea din sânul clubului FC Farul a fost perturbată de refuzul mijlocașului Robert Stăncioiu de a merge alături de colegi și antrenori în Turcia. Se pare că supărarea mijlocașului farist ar fi pornit de la faptul că nu și-ar fi încasat o parte din restanțe, fapt negat cu vehemență de președintele Marcel Lică.
"Robert Stăncioiu nu a plecat în Turcia din cauza unor probleme de natură personală. Nu este adevărat ce se spune legat de situația lui contractuală, pentru că și el, ca de altfel toți jucătorii, sunt cu salariile la zi. Chiar și așa, echipa a plecat în formație completă, locul său în Antalya fiind luat de mijlocașul Amet Enghin. Este un internațional de tineret de 19 ani, născut și crescut la Constanța, care a mai evoluat pentru Farul în 2010. În ultima perioadă, el a evoluat la FCM Tg. Mureș și Juventus București. O decizie în ceea ce-l privește pe Enghin vom lua la revenirea echipei în țară, până atunci depinde totul numai de el", a explicat Marcel Lică.
Cristian PAHOMIE



Comentează știrea

fcf
8 februarie 2012
numai sa prostiti lumea stiti

lica cu ce vrei sa promovezi ma daca nu ai atac , asa zice giani sa ne minti si tu ? macar zi adevarul ca oricum suntem constienti ca nu avem nicio sansa la promovare , o sa vb dupa 5 etape cand o sa fim tot la retrogradare sau pe la mijlocul clasamentului , cat despre stancioiu probabil ca nu si`a primit banii de nu sa dus in antalya , asa ziceati si anul trecut ca sunt cu salariile la zi dar de unde ca o gramada de jucatori se plangeau ca nu si`au primit banii , numai sa vrajiti lumea stiti , o sa vorbim dupa primele 5 etape , macar sa fie adevarata chestia cu promovarea , dar cred ca sigur o sa va luati multa m--e dupa ce pierdeti 3 meciuri din 5

sile
8 februarie 2012
fdfgsffhjhjgufhjhfj

ce aveti ma ca avem atac bun este curca in atac ce ala nui bun

unu
8 februarie 2012
vai de mama noastra

am ajuns...bataia de joc a makidonilor...rad aia de noi dimineata,la pranz si seara...avem puscarii de jucatori:sandu,stegaru,buzea si antrenori pe masura...pacaliciul de pana, si acum tanase viorel care trimite ce e bun la galati

sile
8 februarie 2012
fffff

lasa ma ca pana ala e bun jucator zi mai bine de alti jucatori cum ar fi cel care la adus de la cluj 2

flo
8 februarie 2012
flo

ba tarane..ala care zici de curca..eu daca eram in locul lui curca nici nu mai calcam in Constanta aia..oras de perversi si de adunaturi..

tavy
8 februarie 2012
bravo mai

4-0 pentru farul,in antalya.neagoe si patulea de trei ori!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Sport : FC Farul a renunțat la Dumitru Copil
Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Sport : FC Farul l-a pierdut pe Gueye
Pagina a fost generata in 1.1286 secunde