FC Farul își decide soarta în ultima etapă a Ligii a II-a

621
3
Fiindcă nu a câștigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu CF Brăila, FC Farul este nevoită să obțină o victorie sau măcar un egal, miercuri, 5 iunie, pe stadionul "Farul", în ultima rundă a campionatului, pentru a se salva de la retrogradare. FC Farul a încheiat meciul contra CF Brăila cu un egal, scor 1-1, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii a II-a, întâlnire disputată, sâmbătă, pe stadionul "Farul".  Constănțenii au condus la pauză cu 1-0 (gol marcat de Călințaru, în min. 22, cu capul de la 7 metri, după o centrare a lui Nițescu), însă la reluarea jocului, Fuchs a greșit în apărare, trimițând mingea în propria poartă după un șut al lui Pungă, în min. 49. În min. 72, fundașul Bălașa a fost eliminat pentru al doilea galben, după un fault la Chițu. Pe final de meci, "marinarii" au ratat numeroase ocazii. Min-gile lui Ivanovici (min. 67) și Nițescu (min. 79) au fost reținute de Bunduc, iar Stoianof a trimis cu capul în transversală (min. 85). "Un meci extraordinar de greu. Am avut mari probleme de lot. Pe banda stângă am improvizat. L-am folosit pe Fuchs ca fundaș, pentru că la un meci cu o ase-menea încărcătură nu puteam să introduc un junior. Nițescu a jucat cu contuzie, Chițu a jucat deși este gripat, iar Sergiu Popescu a avut și el probleme. Am obținut un punct, iar acum trebuie să câș-tigăm meciul cu Săgeata, dar, în funcție de celelalte rezultate, cred că și un egal este bun pentru a nu retrograda", a declarat antrenorul FC Farul, Ion Răuță, care-i acuză pe brăileni că, în unele momente ale jocului, nu au fost corecți: "M-a deranjat lipsa de fairplay! Am avut jucător lovit, trântit la pământ, iar ei au avut acțiune de gol!".  Farul: Neagu - Nițescu, Buzea, Bumbac, M. Fuchs (Igiroșanu, min. 88) - Ivanovici, Berti (Ghenciu, min 78), Săceanu, Călințaru - S. Popescu (Stoianof, min. 65), S. Chițu (cpt.). Rezerve neutilizate: Curcă, Bădașcă, Coteanu, Cl. Popa. Etapa următoare, constănțenii vor sta, urmând să mai joace săptămâna viitoare, miercuri (ora 18.00), derby-ul local cu Săgeata Năvodari, de care va depinde salvarea de la retro-gradare.

Comentează știrea

corso
27 mai 2013
Blat

Mai nea Rauta panarama aia de Fuchs adus de Artimon folosit ca fundas stinga ti-a dat autogol sau asa trebuia sa faca? Daca foloseai un junior mai rau de atit ce se putea intimpla ? Nu vrei sa promovezi juniori nu ca nu rezista la presiune ca aveai indicatii clare de la Giani BLAT. Doi fundasi aiurea folositi si ai luat doua autogoluri ,nu mai prosti lumea ca nu tine

@ Corso
27 mai 2013
mine

prietene, se vede ca esti un idiot...daca veneai la meci ai fi vazut ca Fuchs a incercat sa respinga mingea, fiindca oricum, daca trecea de el, Cimpeanu era liber cu poarta goala in fata, deci era gol sigur...asa ca nu mai bateti cimpii din ce-ati viast azi-noapte si postati dimineata.

bincu
27 mai 2013
pentrufraieru de "MINE"

Mai prostane de la 2 tu cu cine tii ,cu pacalicii adusi de Artimon sau ar trebui sa lupti sa fie promovati copii din curtea Farului ca asa ar fi normal. Avea ghetele incaltate invers de s-a dus mingea in poarta?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1197 secunde