FC Farul își cristalizează 11-le de start pentru meciul cu Juventus

1047
FC Farul își cristalizează 11-le de start pentru meciul cu Juventus - 0f81b047222c179c20bfeef2b050f038.jpg
De la începutul campionatului, antrenorul Farului, Ioan Sdrobiș, a încercat mai multe variante de echipă. Fluctuațiile în 11-le de start au fost consistente, iar motivele sunt binecunoscute. Încet-încet, "Părintele" se lămurește asupra jucătorilor care merită să îmbrace tricoul de titular.

Fotbaliștii de la FC Farul au susținut, ieri la prânz, clasicul meci-școală al săptămânii, la care au luat parte toți "marinarii". Antrenorul principal Ioan Sdrobiș a împărțit lotul în două, modificând pe parcurs distribuția echipelor. S-a jucat cu multă dăruire, fără scor, "Părintele" intervenind ori de câte ori sesiza imperfecțiuni sau când unul dintre fotbaliști nu respecta cerințele.
Un 11 destul de compact, care ar putea fi folosit și în meciul de la București, cu Juventus, a fost alcătuit din Zdrâncă, Scărlătescu, Vajou, L. Ștefan, Buzea, Parfenie, B. Rusu, Boboc, Lucan, Abuzătoaie și Câmpeanu, în acest nucleu fiind integrați, pe parcurs, Lupu, Mutulescu și M. Munteanu.
Astăzi, fariștii au programate două antrenamente, unul dimineață, celălalt după-amiază. Mâine, în jurul orei 16.00, echipa va pleca spre București, unde, a doua zi, va înfrunta pe Juventus. Gazdele sunt supărate, după ce au fost eliminate de FC Timișoara din Cupa României, și este de așteptat să tragă cu dinții pentru puncte în jocul de campionat, cu Farul.

Arbitrează Adrian Illyeș
Meciul dintre Juventus București și FC Farul Constanța, contând pentru etapa a cincea a Ligii a 2-a, Seria I, va fi arbitrat de Adrian Illyeș, din Ploiești, asistat la cele două linii de Lucian Sârbu și Dănuț Dumitru, ambii din Focșani. Arbitru de rezervă: Florin Constantin (Popești Leordeni); observatori - Gheorghe Constantin (Suceava) și Ioan Pârcălab (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2584 secunde