Sâmbătă, la Constanța, de la ora 11, "marinarii" întâlnesc Juventus

Farul fuge din calea furtunii

1016
Farul fuge din calea furtunii - 7b22043e86414ca21b3bcd22884acbc1.jpg
Gică Butoiu și ai lui vizează victoria contra penultimei clasate, pentru a se menține departe de zona învolburată a clasamentului.

După două eșecuri la rând în campionat, 1-5 acasă cu liderul Ceahlăul și 2-3 la Otopeni, FC Farul vrea să obțină din nou o victorie, în partida de pe teren propriu, de sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11, cu suferinda Juventus București, echipa de pe locul 17 din ierarhie.
Cu trei puncte, "marinarii" ar evita să coboare periculos în clasament, iar o altă victorie, tot la Constanța, cu "lanterna" CF Brăila, i-ar scuti și mai mult de emoții.
Antrenorul principal al Farului, Gică Butoiu, și fundașul stânga Radu Sascău au făcut un apel la suporteri pentru a veni în număr cât mai mare la partida cu echipa din Capitală.
"Să sperăm că în tribune va fi măcar asistența de la partida cu Ceahlăul. Aportul publicului e benefic, mai ales într-o situație ca a noastră", a spus Butoiu.
Față de partida cu CS Otopeni, principalul farist se poate baza pe fundașul central Patriche (refăcut) și pe mijlocașii Buzea și Lupu, cărora le-a expirat etapa de suspendare. Cei trei i-au înlocuit în lot pe tinerii Uzun, Conțu și Sescioreanu, restul grupului rămânând același ca la partida cu CS Otopeni.

Formația probabilă a Farului: Zdrâncă - Nițescu, I. Barbu, L. Ștefan (cpt.), Sascău - Husein, Stăncioiu, Buzea, I. Lupu - Șt. Ciobanu, Borza.
Arbitrează Adrian Cojocaru (Galați); asistenți, Ciprian Geambazu (Bușteni), Ionel Dumitru (Gherghița); rezervă, Florin Macovei (Galați); observatori, Anton Heleșteanu (Iași), Dumitru Dan (Focșani).
Biletele costă 4 lei (la tribuna a II-a și la peluze) și 8 lei (la tribuna I).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 31 Martie 2011
Stire din Sport : "Farul nu crede în povești"
Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Sport : "Marinari" pe post de zmei!
Pagina a fost generata in 0.6551 secunde