Gheorghe Hagi:

"Farul ar trebui să fie în primele cinci echipe ale Ligii 1"

2471

Articole de la același autor

Gică Hagi crede că "marinarii" au cel mai valoros lot din eșalonul secund. Fostul căpitan al Naționalei speră că Farul va reveni imediat în prima ligă.

"Farul este echipa cea mai valoroasă și mai experimentată din serie, atuuri care o plasează clar în postura favoritei. Debutul a fost bun, dar să vedem însă și ce se va întâmpla pe parcurs. Liga a II-a e altceva față de Liga I. Trebuie să câștigi tot. Nu-i va fi ușor Farului, dar, cu siguranță, se va afla în față. Să sperăm că va promova imediat. Constanța ar trebui să aibă echipă în primele cinci ale primului eșalon", a declarat Hagi.
Peste câteva zile, vineri, 21 august, echipa de Liga a III-a a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", Viitorul Constanța, începe campionatul, unul în care este creditată cu șanse la accederea în Liga a II-a. Hagi vrea ca formația să facă performanță, atât în Ligă, cât și în "Cupa României".
"Încercăm să dominăm, să clădim o echipă competitivă, să ne facem jocul nostru și să fim cei mai buni. Avem pretenții mari. Succesul e asigurat încă de când am început proiectul Academiei, pentru că e legat de tineri. În Cupa României nu ne temem de nimeni. Mergem să ne batem. Adversarii trebuie să ne arate că au fost mai buni ca noi. Intrăm pe teren ca să fim fericiți", a mai spus Hagi.
Cel mai bun produs al fotbalului românesc crede că un alt talent pe care l-a dat Constanța, atacantul Denis Alibec (18 ani), a făcut un pas important în cariera sa, prin transferul de la Farul la campioana Italiei, Inter Milano.
"Totul va depinde numai de el. Dacă, până acum, a mai fost ajutat și îndrumat, de acum înainte, responsabilitatea îi revine. Denis trebuie să-și răspundă singur unde vrea să ajungă în fotbal. Pretențiile sunt foarte mari la Inter. Dacă a ajuns acolo, fie și la echipa de tineret, pentru început, înseamnă că are valoare", a comentat Hagi.
"Nu îl cunosc pe Alibec, dar îi urez succes și să dea Dumnezeu să facă față", a spus și antrenorul Farului, Marius Șumudică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2009
Stire din Sport : Primul pas spre promovare
Luni, 17 August 2009
Stire din Sport : Start lansat pentru "marinari"
Pagina a fost generata in 1.3792 secunde