Eveniment de excepție la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" / Medalia de recunoștință pentru Andreea Scînteie

3237
4

Articole recomandate

"Mens sana in corpore sano" (Minte sănătoasă în corp sănătos) a fost dictonul conferinței de presă de vineri, din sala Coriolan a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța, unde Andreea Scînteie, campioană europeană la gimnastică aerobică, a fost felicitată public de colegi, profesori, sportivi și oficiali pentru importanța performanțelor sale. Andreea Scînteie, elevă în clasa a IX-a a Colegiului "Mircea", a câștigat, recent, în Franța, alături de Andreea Drenea, Bianca Gorgovan, Lavinia Panaete și Alina Radu, primul loc la proba de grup a Campionatului European de gimnastică aerobică. Prof. Vasile Nicoară, directorul Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", a descris copilăria sportivei ca pe "o viață dedicată performanței", declarând, impresionat de rezultatele "campioanei științei și sportului", că "vom căuta, ca și colegiu, să facem mai multă mișcare, deoarece activitatea intelectuală necesită acest lucru, după cum ne-a demonstrat, prin sacrificii, eleva noastră, Andreea", oferindu-i elevei cea mai valoroasă decorație a școlii: Medalia de recunoștință! "Drumul Andreei a trecut prin școala generală din Topraisar, de unde a făcut constant naveta, spre Constanța și înapoi, timp de șase ani, împreună cu mama sa, care a ambiționat-o să învețe chiar și pe drum sau în sala de gimnastică. Astfel s-a remarcat cu rezultate deosebite la olimpiadele de limbă și comunicare sau matematică, concomitent cu cele de gimnastică. Este un exemplu real care contrazice impresia multora că între educație și sport există o totală excludere reciprocă, ea însăși demonstrând că cele două activități se pot îmbina", a declarat Ilie Floroiu, directorul CS Farul, club la care este legitimată tânăra sportivă. CS Farul i-a acordat gimnastei, ca semn de recunoaștere pentru performanța sa, o diplomă, o statuetă și un buchet de flori. Totodată, CS Farul a mai oferit diplome, statuete și buchete de flori în semn de mulțumire celor care au sprijinit-o de-a lungul timpului pe campioană, în special mamei sale, care a fost alături de ea și fratelui ei, Alexandru Scînteie, de asemenea medaliat cu argint și bronz la Campionatele Europene de gimnastică aerobică din acest an. 
"Mulțumesc Clubului Sportiv Farul că m-a crescut, colegiului că m-a înțeles și colegilor că m-au ajutat să recuperez. Le urez multă baftă și celorlalți pe plan sportiv și școlar", a încheiat, emoționată de aplauzele tuturor, Andreea Scînteie. Ovidiu ADRIAN




Comentează știrea

DNA
23 noiembrie 2013
nedumerire

Ce cauta acolo si idiotul ala, Petrica Munteanu ?!? Mai comandant de doc si revolutionar , "ascunde-te" iar cu Ramona(Dospinescu) , ca te faci de ras , analfabetule !!!

un cetățean
23 noiembrie 2013
rușine

Amărâtul ăla de Petrică Munteanu e reprezentantul lu Mazăre. Cam ăștia sunt cei de pe la primărie care îl suportă pe primarul Măscărici. Domnul Nicoară un mare director de Școală alături de domnișoara Andreea și deșteaptă și frumoasă sunt speranțele noastră de viitor.

cornelia
23 noiembrie 2013
domnule ips teodosie

Suntem un grup de credinciosi de la parohia Sfantul Stefan parc gara Constanta.Va aducem la cunostinta urmatoarele Locuim la blocul I de la Gara si vedem toate hotiile pe care le face preotul paroh Cornel Popescu. Este un excroc!Il trimite din casa in casa pe finul sau dascalul Costica Apostu sa stanga bani pentru a-si face propria vila.A excrocat o batrana de la Kaufland si i-a luat casa care cu banii colectati de la noi isi face vila.Stana lumanareasa ne minte sa aducem mancare pentru meseriasi( care lucreza la casa parohului).Foarte important!Vinde lumanari si calendare de la alte surse decat episcopia. Cand i-am reprosat a raspunsca nu-i face nimeni nimic pentru ca ,,el da unde trebuie".Inalt prea sfintite va rugam sa nd scapati de acest Excroc de paroh venit cica cu bube de la buzau.

black friday tiffany sale
1 decembrie 2013
black friday tiffany sale

But two points truly propelled dieting into the vastly lucrative worldwide business that it grew to become inside the last century: the very first was the early 20thcentury revolution in ladies clothes that saw them solid off their corsets and undertake bodyskimming garments for the initial time in numerous many years. The 2nd was the movies. black friday tiffany sale http://www.web-hosting-report.com/blackfriday/black-friday-tiffany-sale.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0951 secunde