Eseurile "piticilor"! Circuitul Național de mini-rugby, la Constanța

273
Eseurile

Articole de la același autor

În perioada 23-25 iunie, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", va debuta prima etapă a Circuitului Național de mini-rugby, ediția 2017, în organizarea Federației Române de Rugby, în parteneriat cu CS Cleopatra Mamaia. 


Aproximativ 400 de sportivi legitimați la 25 de echipe din întreaga țară se vor duela în cele trei categorii de vârstă: U8, U10 și U12. Din județul Constanța, vor fi prezente echipele CSO Ovidiu (U8 și U10) și AS Victoria Cumpăna (U12). 


Ședința tehnică va avea loc vineri, 23 iunie, de la ora 18.30, la Complexul "Cleopatra" din Mamaia, urmând ca sâmbătă, 24 iunie, de la ora 10, să aibă loc meciurile din grupe. Duminică, 25 iunie, vor avea loc finalele, pentru stabilirea ierarhiei finale, iar de la ora 13, este programată festivitatea de premiere. 


Tot duminică, la Complexul "Cleopatra" va avea loc ședința tehnică a celei de-a opta ediții a turneului Oval 5 Beach Rugby România, ce va debuta în data de 26 iunie, în organizarea Federației Române de Rugby, CS Cleopatra Mamaia, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, împreună cu Primăria Constanța și mass media locală. 


"Turneul din acest an va strânge aproximativ 1.000 de copii din toată țara. Rugby-ul pe plajă este un sport spectaculos, care oferă o excelentă șansă copiilor din județele îndepărtate de a veni la mare, pe litoral. În același timp, au ocazia de a performa împotriva unor echipe foarte puternice din țară. Putem spune că se îmbină utilul cu plăcutul. Participanții vor fi recompensați cu diplome, cupe și tricouri personalizate cu emblema competiției", a declarat Vasile Chirondojan, președintele clubului organizator, CS Cleopatra Mamaia. 


Turneul Oval 5 Beach Rugby România este împărțit pe categorii de vârstă, începând cu cei mai mici, U8, până la meciurile de old-boys, între fostele glorii ale rugby-ului constănțean și românesc. Până în acest moment, și-au anunțat prezența 25 de echipe din țară. În competiția fetelor, Venus Piatra Neamț va bifa prima prezență în prestigioasa competiție de rugby de pe litoral. 
Meciurile se vor desfășura pe nisipul din fața Complexului "Cleopatra" Mamaia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5236 secunde