Elena Frîncu: "Există viață și după pensionare!"

3558
6

Articole de la același autor

Fără teama de a greși, putem afirma că Elena Frîncu este un pensionar-model, care demonstrează că poți face ceea ce știi și îți place și după încheierea scriptică a activității.

Fosta vicecampioană mondială la handbal s-a reîntors, recent, din vacanța petrecută în străinătate, unde a remarcat în special faptul că populația face mult sport.

"Lumea se mișcă, practică sportul sub orice formă, nu neapărat de performanță, cât mai ales pentru sănătate. Alergă pe străzi, prin parcuri, merge la piscină sau la patinoar. Mișcarea fizică este extrem de importantă, ne face să iubim, să trăim fericiți împreună, să fim mai toleranți, sănătoși mental și sufletește. Am revenit dintr-o vacanță de vis: Tel Aviv, Ierusalim, Madrid, San-tiago de Compostela. Respect pentru istoria acestor locuri și mai ales pentru oameni, care știu să prețuiască mișcarea fizică. Mi-aș dori ca și constănțenii să adopte această atitudine, să facă mai mult sport", a declarat, pentru "Cuget Liber", Elena Frîncu.

După ce a condus sportul constănțean mai bine de două decenii, Elena Frîncu spune că există viață și după pensionare.

"Așa cum am promis, am rămas lângă familia sportului constănțean, cu discreție, implicându-mă în activități de voluntariat. Îmi fac însă timp și pentru mine; merg, de exemplu, la piscină, în Mamaia. În «echipa» de bazin se mai regăsesc Ana Mihu, fostă voleibalistă la Farul, Mariana Filimon, fostă campioană la handbal cu CSS 1, în 1969, și multe alte doamne care au înțeles că sportul este viață. Dacă toate doamnele de vârsta a treia ar face sport pentru un suflet mai bun și un trup pe măsură, sunt convins că și voi, tânăra generație, ați fi mai optimiști. Pentru că există viață și după pensionare!", spune Elena Frîncu. 

Comentează știrea

Palaz
18 februarie 2016
Ajunge cu muierea asta...!

Sportul ei preferat a fost sa-i pupe in cur pe dereglatul psihic primar si pe betivul adormit in intersectie... Aaa... si afacerile din banii contribuabililor sau alte furtisaguri (vezi baza sportiva data UMC-ului). Hai sictir muiere imbatranita in uratenie si rautate !!!

o borfasa
18 februarie 2016
o jigodie aceast francu

si o nesimtita.

Nelu
18 februarie 2016
Inapoi

Mare diferenta , intre ce a fost si prezent , Omul sfinteste locul. DJTS nu se mai vede , mare diferenta din ce fost. Come again !

chiru
18 februarie 2016
mare caracter madam francu

mai ales cand i-a retras lui hagi numele de la stadion

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

piet
11 martie 2016
coment

pentru mache palaz -chiru ! CIT A FOST LA CONDUCEREA DJTS CONSTANTA A AVUT ECHIPE IN LIGA LA HANDBAL,VOLLEY,RUGBY,BASCHET !ACUM DUPA CEA CE STIU AVEM NUMAI LA CIRLIC,PERETICA SI NOUA PIETRE VIVAT MACHEDONIA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5869 secunde