Echipele Academiei Hagi, la turneele de la Brașov și Focșani

210
Echipele Academiei Hagi, la turneele  de la Brașov și Focșani - juniorii-1488216492.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, la Brașov și Focșani, au avut loc trei turnee puternice la care au participat echipele Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".

Academia Hagi 2004, antrenată de Florin Burcea, a reușit să câștige trofeul Enjoy Sport’s Winter Cup, de la Brașov, după ce a dispus, în finală, de Celta Brașov, scor 2-0. Pe lângă cupele și diplomele acordate laureaților, un alt jucător constănțean, Sebastian Stancu, și-a adjudecat trofeul "Jucătorul finalei". Pe întreaga durată a turneului, Academia Hagi 2004 a înregistrat cinci succese și o singură înfrângere, în grupă, 2-3 cu FK Miercurea Ciuc.

Tot la Brașov a fost prezentă și formația Academiei Hagi 2005, înscrisă la turneul Indoor Cup. Jucătorii pregătiți de Ștefan Sandu s-au clasat pe locul 4, după ce au pierdut finala mică în fața sârbilor de la Vojvodina Novi Sad, scor 1-4. Constănțeanul Rafael Munteanu a fost declarat "Cel mai bun portar al competiției".

O evoluție foarte bună a înregistrat și Academia Hagi 2007, care s-a clasat pe locul secund la Turneul de Elită "Cupa Prosport Focșani". În absența antrenorului Ionel Posteucă, rămas la Constanța din cauza unor probleme personale, echipa a fost condusă de antrenorii Constantin Mareș și Cosmin Constantin. În finala mare, Academia Hagi 2007 a fost învinsă, 0-4, de Cautis București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.455 secunde