Președintele Farului, Marcel Lică:

"După șase-șapte etape, tragem linie și socotim"

1748
9

Evoluție slabă pentru FC Farul Constanța în partida disputată la Otopeni. Învinsă (2-4) de adversara sa, echipa de pe litoral s-a trezit aruncată tocmai pe locul 14 în clasamentul Ligii a II-a.

Deși suntem abia la începutul campionatului, judecând cel puțin după prestația alb-albaștrilor de până acum, șansele de promovare în prima ligă par de domeniul SF-ului și probabil că nu mai cred în ele nici cei mai înfocați suporteri. Totuși, președintele executiv al Farului, Marcel Lică, nu și-a pierdut speranța.
"Din păcate, n-am mai făcut același joc ca în primele două etape, când s-a văzut clar dorința de victorie la fotbaliștii Farului. În mod cert, a intervenit oboseala, au fost mai multe meciuri pentru noi într-un interval scurt de timp. Am suferit mai ales pe sistemul de apărare, am primit patru goluri și sigur că, în aceste condiții, cele două goluri marcate de noi nu au fost suficiente măcar pentru un rezultat de egalitate. Puteam, totuși, să ne alegem măcar cu un punct. La 3-2 pentru Otopeni, dacă eram un pic mai concentrați și mai atenți, acest lucru era posibil", a declarat Marcel Lică, pentru "Cuget Liber".
Președintele executiv al Farului consideră că alb-albaștrii au o nouă misiune grea în următoarea etapă a Ligii a II-a, pe teren propriu, cu Astra II Giurgiu: "Jucăm în compania viceliderului, care până acum a totalizat șapte puncte în trei meciuri. Va fi o partidă foarte grea pentru noi".
Lică a vorbit și despre obiectivele echipei pe termen lung: "După părerea mea, ar mai fi de lucrat la relațiile de joc. Mai avem răbdare câteva etape. După șase-șapte etape, vom trage linie și vom face o analiză. Sigur că țelul nostru este să accedem în prima ligă și știm că pentru acest lucru trebuie să adunăm cât mai multe puncte, meci de meci. Însă, pentru acest lucru este nevoie și de oameni care să se implice la echipă, oameni dornici să o sprijine din punct de vedere financiar, fiindcă se știe că fără bani este greu să faci performanță. Pe toți cei care doresc binele Farului vom încerca să îi aducem alături de noi".

Marian Pană, un antrenor meticulos
Marcel Lică îi acordă în continuare credit lui Marian Pană, pe care îl consideră un antrenor meticulos: "Marian Pană este un antrenor care știe ce are de făcut, este un tip meticulos, mi-a plăcut cum a gândit jocul în special în primele două meciuri, chiar dacă nu s-au reușit decât rezultate de egalitate. Am încredere în el că va reuși să obțină rezultate din ce în ce mai bune alături de Farul".
Marian NEDELEA



Comentează știrea

suporter
6 septembrie 2011
vorbe ...vorbe

vorbe vorbe vorbe.... dle lica suntem satui de vorbe si de explicatii. noi vrem ca echiipa sa joace ceea ce nu face. farul nu joaca nimic e cea mai slaba din serie. au obosit deja. asta nu e o explicatie abia a inceput campionatul, aduceti jucartori sau apucati va de popice.

fcfc
6 septembrie 2011
mijlocul e varza

mijlocul e varza , nu misca nimic , nu avem un om decisiv sa dea o pasa un sut frumos de la distanta , poate ne revenim usor uosr

suporter FC Farul 1920 Constanta
6 septembrie 2011
Asa e, cand Constanta e impartita in 3 echipe !!!

Asa se intampla cand orasul Constanta e impartita in 3 echipe,o echipe de traditie cu 91 de ani de existenta FC Farul 1920 Constantam denigrata de toate presa bucuresteana si dobrogeana (cu exceptia ziarului Cuget Liber care a fost alaturi de echipa si la bine si la rau), 1 sprijinita de mafiotii Mircea Sandu si Dumitru Dragomir (FC Viitorul Ovidiu) si una sprijinita politic de Primarul Pastaie si Porcusor Constantinescu (Callatis Mangalia, echipa tovarasului PSD, Claudiu Tusac, care apare ca o scuza pentru primarul nostru Pastaie sa se implice la FC Farul 1920 Constanta cu sponsori, fiindca orasul nostru are deja 2 echipe in viziunea lui Mazare: Viitorul Ovidiu si Callatis Mangalia). Echipa a pierdut doar 1 meci si un dus rece e bun oricand, sigur am pierdut si 7 puncte, dar mai sunt 87 de puncte in joc, suficiente pentru promovarea in primul esalon cu conditia sa sprijinim echipa, iar conducerea farului sa ia decizii importante legate de jocul prestat de jucatorii lui FC Farul 1920 Constanta. Fortza Farul, suntem alaturi de echipa si la bine si la rau, hibrizii "FC Viitorul Constanta (CS Ovidiu)","FC Sageata Navodari (Sageata Stejarul, FC Navodari)", precum si echipa favorita a primariei PSD si CJC, Callatis Mangalia, NU au valoare !!!!

suporter FC Farul 1920 Constanta
6 septembrie 2011
Asa e, cand Constanta e impartita in 3 echipe !!!

Asa se intampla cand orasul Constanta e impartita in 3 echipe,o echipe de traditie cu 91 de ani de existenta FC Farul 1920 Constantam denigrata de toate presa bucuresteana si dobrogeana (cu exceptia ziarului Cuget Liber care a fost alaturi de echipa si la bine si la rau), 1 sprijinita de mafiotii Mircea Sandu si Dumitru Dragomir (FC Viitorul Ovidiu) si una sprijinita politic de Primarul Pastaie si Porcusor Constantinescu (Callatis Mangalia, echipa tovarasului PSD, Claudiu Tusac, care apare ca o scuza pentru primarul nostru Pastaie sa NU se implice la FC Farul 1920 Constanta cu sponsori, fiindca orasul nostru are deja 2 echipe in viziunea lui Mazare: Viitorul Ovidiu si Callatis Mangalia). Echipa a pierdut doar 1 meci si un dus rece e bun oricand, sigur am pierdut si 7 puncte, dar mai sunt 87 de puncte in joc, suficiente pentru promovarea in primul esalon cu conditia sa sprijinim echipa, iar conducerea farului sa ia decizii importante legate de jocul prestat de jucatorii lui FC Farul 1920 Constanta. Fortza Farul, suntem alaturi de echipa si la bine si la rau, hibrizii "FC Viitorul Constanta (CS Ovidiu)","FC Sageata Navodari (Sageata Stejarul, FC Navodari)", precum si echipa favorita a primariei PSD si CJC, Callatis Mangalia, NU au valoare !!!!

4D
6 septembrie 2011
Farul are sanse mari!

Farul are sanse mari sa retrogradeze in Liga 3! Farul este un club de traditie, cu o istorie importanta, dar fara performante de-a lungul ei! Asta este adevarul, existi de 91 de ani si nu realizezi nimic in acest interval... Eu am suferit mult pentru Farul, dar trebuie sa recunosc ca am fost dezamagit de acest club; 91 de ani trecuti in zadar, fara un titlu de campioana, fara un titlu de vice-campioana, fara o Cupa a Romaniei castigata, fara o participare in cupele europene... Viitorul imi da cel putin o speranta. Este un club nou, cu ambitii si il vad devenind campioana a Romaniei in maximum 4 ani!

CRISTIAN COJOCARU
6 septembrie 2011
rugby

eu cand va spun ca suferiti de un handicap major ,nu credeti!semneaza articolul gazetar obosit ce esti!!!pentru mai multe articole din sport uita-te in ziarul "telegraf ",oamenii de acolo mai suna mai intreaba voi dati copy -paste si gata articolul!CE FACE HAMSIA DIN OM.....!!! '

ttt
6 septembrie 2011
FRAUL

Farul a jucat in Cupa Balcanica si a pierdut finala, mai recent a jucat in UEFA Intertoto si a pierdut in semifinala prin 1993, apoi cu Vukotici a pierdut greu finala cu AUXERRE.a jucat o final de Cupa Romaniei furata de catei cu arbitrii, a jucat o semifinala de Cupa Romaniei furata de fluierasu Craciunescu - contra Timisoarei in 1991. A fost dupa 2003 prima echipa din provincie care a scuturat dominatia bucurestenilor dar nu a putut mai mult datorita mafiei. caderea a venit dupa atacurile suporterilor la hagi, cel care nu a vrut sa se implice alaturi de acest CLUB. implicarea s-a vazut la frf cu arbitrajele din anul retrogradarii (meciuri furate grosolan)si pe plan local cu lipsa de suport tocmai ptr a face loc hibrizilor si a miza pe UITARE.

nelutzu
6 septembrie 2011
abureala

Oameni buni, ...inteleg ca suntem luati de prosti. Dl. Lica are o parere buna despre Marian Pana, ...asta in conditiile in care, la jocul cu Viitorul, pe teren propriu, in ultimele doua minute ale meciului, la 0 - 0 !!!, fundasii laterali au luat cartonase galbene pt tragere de timp!?! Cine a mai pomenit asa "strategie"? In alta ordine de idei, schemele de joc ale Farului se bazeaza pe bubuiala lui Cernea catre Patulea si Ciobanu, ...cu obstinatie, la fiecare joc, asta este "strategia" lui Marian Pana. In alta ordine de idei, am auzit de aproape 5 ani de zile vaicareala cu banii, ...e cazul sa mai faceti si performanta, nu doar sa "cersiti" ...oficial. Ma si minunez cand aud despre "traditia" Farului, de pericolul pe care-l reprezinta pt celelalte contracandidate la promovare, de "jocul curajos prestat", de sperantele puse in actualul lot, ...abureala crasa. Cine are timp, s-o asculte.

sorin mihalache
6 septembrie 2011
@Cristian COJOCARU

Daca intr-adevar esti CRISTIAN COJOCARU pe care il cunosc, iti transmit dle antrenor ca ai grave probleme si ar trebui sa fii oprit de la lucrul cu copiii, pt ca acestia au nevoie de cineva cu educatie. De fapt, vom face demersuri in acest sens. Articolul este semnat de colegul meu Marian Nedelea. Daca semneaza altcineva in numele dvs, retrag cele afirmate si iti urez mult succes!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Septembrie 2011
Stire din Sport : CS Metalul Constanța vrea în play-off
Pagina a fost generata in 0.3938 secunde