Două titluri naționale pentru Mangalia, la box feminin

379
Două titluri naționale  pentru Mangalia,  la box feminin - douatitluri-1472230189.jpg

Articole de la același autor

În perioada 21-28 august, pe plaja Laguna din Mangalia, a avut loc etapa finală a Campionatului Național de box feminin pentru senioare (19-40 ani), tineret (17-18 ani) și junioare (15-16 ani).

Pentru prima dată în istoria boxului feminin constănțean, orașul de la malul mării se poate lăuda cu două titluri naționale la senioare. Lăcrămioara Perijoc (cat. 54 kg) a dispus în finală, în prima repriză prin TKO (knock-out tehnic) de Ionela Lazăr (Turnu Severin), iar Claudia Nichita (cat. 57 kg) a învins-o tot în prima repriză, și tot prin TKO (knock-out tehnic) pe Andreea Seni (Bistrița). Cele două pugiliste cu dublă legitimare AS Box Club Municipal Callatis Mangalia și CS Steaua București sunt pregătite de către Nicu Chioveanu și Adrian Lăcătuș, doi din cei mai apreciați antrenori din România, coordonatori ai lotului olimpic feminin.

Arbitri care au oficializat partidele sunt Adrian Tănase (Năvodari), Vasile Cobzaru (Constanța), ajutați de cronometrorul Constantin Enache.

"Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute de fete, fiindcă a fost o competiție foarte disputată. Ne bucură faptul că am avut alături de noi Primăria Mangalia și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, care ne-au asigurat disputarea turneului în cele mai bune condiții posibile. Acum trebuie să ne permitem să sperăm. Dacă fetele au putut, de ce nu ar reuși și băieții noștri? Așteptăm acum, aceleași rezultate și din partea lor", a declarat pentru "Cuget Liber", Toma Matei, președintele Asociației Județene de Box Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4593 secunde