Două meciuri oficiale pentru BC Athletic U18, în acest week-end

184
Două meciuri oficiale pentru BC Athletic U18, în acest week-end - douameciuri-1487265062.jpg

Articole de la același autor

Echipa de baschet masculin BC Athletic U18 joacă, astăzi, de la ora 12, la Sala Sporturilor, împotriva echipei similare a celor de la CSU Sibiu, într-un meci din etapa a V-a din faza semifinală a Campionatului Național.

Victoria este primordială pentru tinerii jucători pregătiți de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici, pentru a mai spera în calificarea la turneul final din luna mai. În cele trei partide disputate până acum, BC Athletic a înregistrat două eșecuri (cu ACS 4Sports București, 40-73, și CSS Bega Timișoara, 57-58) și doar un singur succes (78-63 cu Phoenix LPS Galați), iar cu un succes ar putea reintra în lupta pentru primele trei poziții ce asigură prezența la turneul final.

Formația de pe litoral nu va avea la dispoziție tot lotul de jucători. Alexandru Unitu (16 ani) a fost operat de hernie inghinală și a ratat convocarea la naționala U16 a României. Acesta este așteptat la antrenamente peste aproximativ două luni. O altă absență importantă este a shooter-ului Mario Takacs-Sixt (18 ani), și el operat de fractură la metatarsian.

"În afara celor doi jucători operați zilele acestea, nu avem alte probleme de efectiv. Băieții sunt motivați să obțină un nou succes în această fază a competiției. Obiectivul nostru rămâne calificarea la turneul final din luna mai, pe care vom încerca să îl aducem la Constanța. Pentru acest lucru, nu ne mai permitem pași greșiți. Știm că Sibiul dispune de o echipă bun, însă am încredere în băieți că se vor impune", a declarat Andrei Talpeș, team manager BC Athletic Constanța.

După terminarea partidei, BC Athletic va pleca spre Ploiești, acolo unde, sâmbătă, de la ora 14, va înfrunta pe CS Sevlar.

v v v

Echipa de seniori BC Athletic, angrenată în faza a ll-a a Ligii l, ar trebui să joace, pe 26 februarie, în deplasare, contra celor de la ACS Magic Sibiu. Cu toate acestea, conducerea constănțe-nilor va încerca să mute data acestei partidei undeva la începutul lunii aprilie, atunci când echipa de tineret va juca, tot în deplasare, împotriva echipei similare de la CSU Sibiu.

"Deplasarea la Sibiu este una destul de lungă și obositoare, așa că ne-am dori să împușcăm doi iepuri deodată. Să jucăm ambele partide în aceeași perioadă. Meciurile de la seniori nu mai au o miză atât de mare, deci s-ar putea ca programul să fie unul mai flexibil. Rămâne de văzut ce decizie se va lua în această privință", a completat Andrei Talpeș. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8157 secunde