DOLIU ÎN LUMEA FOTBALULUI. S-A SINUCIS ÎN ÎNCHISOARE!

4991
DOLIU ÎN LUMEA FOTBALULUI. S-A SINUCIS ÎN ÎNCHISOARE! - deces141994424614353346101436510-1492602251.jpg

Articole recomandate

Fostul jucător al echipei de fotbal american New England Patriots, Aaron Hernandez, s-a sinucis în închisoare, în Massachusetts, unde a fost condamnat la închisoare pe viață pentru omor. 




Departamentul de corecție a anunțat că Aaron Hernandez, 27 de ani, a fost găsit spânzurat în celula sa, la ora 3 dimineața. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital unde i s-au făcut toate manevrele de resuscitare, însă fără succes.

Polițiștii au început o anchetă cu privire la sinuciderea din închisoare.

Aaron Hernandez a fost găsit vinovat în 2015, pentru uciderea cu premeditare a lui Odin Lloyd (27 de ani), care era prietenul logodnicei sale, Shayanna Jenknis.

Lloyd, care era jucător semiprofesionist de fotbal american, a fost împușcat cu șase gloanțe. Victima a fost găsită într-o groapă aflată în vecinătatea casei lui Hernandez, în iunie 2013.

Apărătorii lui Hernandez au susținut că fostul jucător nu avea motive să-l ucidă pe Lloyd, deoarece tocmai semnase o prelungire a contractului, care i-ar fi adus 40 de milioane de dolari.

Martorul cheie al acuzării a fost logodnica lui Hernandez, care în schimbul imunității a depus mărturie. Ea a dezvăluit că în noaptea în care a fost descoperit trupul lui Lloyd, însă înainte să afle că este mort, Hernandez a sunat-o de la o secție de poliție și i-a cerut să îi dea niște bani lui Ernest Wallace, unul dintre ceilalți doi bărbați acuzați de crimĂ.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5954 secunde