Doi baschetbaliști constănțeni, remarcați la "Mondialul" 3x3

681
Doi baschetbaliști constănțeni, remarcați la

Articole de la același autor

Aventura naționalei masculine de baschet 3x3 a României la Campionatul Mondial U18, care se desfășoară la Chengdu (China), s-a încheiat, ieri dimineață, în sferturile de finală. 


Tricolorii au fost învinși, scor 13-17, de principala favorită a turneului, Olanda, dar părăsesc Asia cu capul sus, după o companie reușită. 


Echipa a fost compusă din baschetbaliștii constănțeni Cătălin Miloș, Alexandru Coconea, împreună cu Radu Petrescu și Victor Bogdan. 


Iată rezultatele înregistrate de România U18: 21-7 cu Indonezia, 18-8 cu Uganda, 18-9 cu Iordania, 11-18 cu Belgia și 13-17 cu Olanda. 


Semifinalele Mondialelor programează întâlnirile Olanda - Noua Zeelandă și Slovenia - Belgia. 


"Băieții au făcut un turneu final solid, însă, din păcate, lipsa de experiență a contat foarte mult. Chiar și așa, au reușit să țină piept și să ofere o replică onorabilă celor mai puternice echipe din turneu, Belgia și Olanda. În opinia mea, cele două formații sunt favorite la titlul mondial. Tricolorii au terminat în primele opt formații din lume și merită felicitările noastre", a declarat președintele Asociației Județene de Baschet Constanța, Andrei Talpeș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6048 secunde