DJST Constanța dezaprobă incidentele de la partida HCDS - Dinamo

10470
1
DJST Constanța dezaprobă incidentele de la partida HCDS - Dinamo - djst-1493397829.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a incidentelor de la jocul de handbal din 26 aprilie, desfășurat la Sașa Sporturilor, dintre echipele HC Dobrogea Sud și Dinamo București, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța anunță că, în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean, Brigada Mobilă de Jandarmi și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța, a realizat mai multe întâlniri cu organizatorii de competiții sportive, reprezentanții firmelor private de pază și protecție cu care au încheiate contracte de prestări servicii, pentru a li se aduce la cunoștință condițiile de organizare ce le revin pentru siguranța și protecția participanților, conform Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor sportive. 


"În acest sens, fiecare organizator de competiții sportive are aprobat un plan de acțiune de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța pentru fiecare joc oficial și se face responsabil pentru aplicarea acestuia", a explicat directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon. 


De altfel, DJST Constanța, ca administrator al Sălii Sporturilor, face un apel ferm la discernământ și va lua măsuri pentru semnalizarea căilor de evacuare din incinta bazei sportive. 


"În speranța că acest incident a fost unul izolat, DJST dezaprobă total astfel de comportamente la evenimentele sportive", a transmis Mariana Solomon. 


Comentează știrea

Constantean
29 aprilie 2017
Si..

dezaprobarea e teoretica.Fapte ce o sa faceti,ce au patit golani care au tulburat si pus in pericol ceialalti participanti la evenimentul sportiv

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Aprilie 2017
Stire din Sport : HC Farul, victorie la scor de maidan
Pagina a fost generata in 0.4635 secunde