Euro 2016

Derby-ul sferturilor: Germania - Italia, sâmbătă, ora 22

255
1
Derby-ul sferturilor: Germania - Italia, sâmbătă, ora 22 - derby-1467133226.jpg

Articole de la același autor

Luni seară, odată cu succesele Italiei și Islandei contra Spaniei, respectiv Angliei, s-au aflat și ultimele două sferturi de finală ale Campionatului European de fotbal din Franța. 


Primul joc va avea loc joi, 30 iunie, la Marseille, între Polonia și Portugalia. Va fi un meci foarte echilibrat: polonezii se bazează pe unitate de grup, dar și pe inspirația starului de la Bayern Munchen, Robert Lewandoski. În schimb, portughezii îi au pe Cristiano Ronaldo, Nani și Ricardo Quaresma, trei magicieni ai balonului rotund care pot decide oricând un meci. 


Țara Galilor, condusă din teren de Gareth Bale (Real Madrid), cel mai bun jucător al turneului de până acum, va întâlni vineri, 1 iulie, de la ora 22, naționala Belgiei. Cele două formații se cunosc destul de bine, deoarece au făcut parte din aceeași grupă de calificare în preliminariile acestui Campionat European. 


Încleștarea titanilor din sferturi are loc sâmbătă, 2 iulie, de la ora 22, când, pe terenul din Bordeaux, campioana mondială Germania dă piept cu Italia lui Antonio Conte, "azzurrii" având moralul la cote ridicate după victoria fantastică împotriva Spaniei, scor 2-0. 


Duminică, pe Saint-Denis din Paris, de la ora 22, Franța întâlnește revelația acestui turneu, Islanda. Au apus demult timpurile în care Franța învingea cu 5-0 sau 8-1 sufletiștii sportivi insulari. Se anunță a fi cel mai echilibrat meci între Franța și Islanda din istoria fotbalului. 


Toate partidele vor fi transmise în direct de Pro Tv și Dolce Sport 1.


Comentează știrea

ASA-I CAND N-AI CE SCRIE
29 iunie 2016
CAND NU TE DUCE...

Titlul e despre Germania - Italia... dar... textul "articolului" e un talmes - balmes despre orice ca sa umple spatiul in LIPSA de MINTE despre AVANCRONICA unui meci. De, LA MODA, dupa cum se si joaca in Romania... LA BAT_JOC_URA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6215 secunde