Delegatul Săgeata Năvodari, Mihai Guliu, după 1-3 cu Farul: "A fost un meci de vacanță"

327
2

Articole de la același autor

După promovarea în Liga I, Săgeata Năvodari a venit relaxată, ieri, la meciul cu FC Farul, pe care l-a pierdut cu 1-3. Delegatul echipei năvodărene, Mihai Guliu, ne-a spus, la finalul partidei, că pentru echipa sa, întâlnirea cu "marinarii" a reprezentat un meci "de vacanță".

"A fost un meci de vacanță, pentru că noi am sărbătorit. Am venit cu jucătorii care n-au prea jucat în acest campionat. Au jucat câte 15-20 de minute, iar unii chiar deloc. Am vrut să facem un meci bun, să scoatem un punct, dacă se poate. Nu s-a putut. Farul și-a dorit din suflet să câștige acest meci. S-a văzut și în atitudinea lor de joc. La sfârșit, s-a văzut. Farul a fost mai bună decât noi. Și-au atins scopul și îi felicit", a declarat Mihai Guliu.

Săgeata Năvodari a încheiat campionatul pe locul 2, cu 46 de puncte.

Comentează știrea

Lache
5 iunie 2013
Faru

Bai astea de la Navodari chiar au fost domni cu Noi si au jucat cu rezervele . Daca veneau cu prima echipa ne duceau in liga a III a ! Sageata v-a fi a 2 a echipa de suflet a mea !

fanu
6 iunie 2013
Sageata notre respect !

Decat sa-i vad pe Viitorul, mai bine sa joace Sageata, la Constanta. Au aratat ca respecta Farul, ne-au dat 6 puncte si au si promovat ! Bravo lor !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.74 secunde