Delegația României de la Europene, felicitată de ministrul Tineretului și Sportului Gabi Szabo

92
Delegația României de la Europene, felicitată de ministrul Tineretului și Sportului Gabi Szabo - samaramts-1444896084.jpg

Articole de la același autor

Ieri, Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, alături de Prim-ministrul, Victor Ponta, a felicitat delegația României la Tenis de Masă pentru rezultatele obținute la Campionatul European de Tenis de Masă de la Ekaterinburg 2015, într-o ceremonie festivă, la Palatul Victoria.

Delegația tricoloră a câștigat argint la echipe, argint la dublu feminin și aur la simplu, prin performanța Elizei Samara.

De asemenea, la ceremonie, a fost prezent și antrenorul Lotului Național Feminin de Tenis de Masă, domnul Filimon Viorel, pe care Ministerul Tineretului și Sportului a ținut să îl felicite în mod deosebit pentru activitatea susținută în crearea unui etalon de performanță și pentru insuflarea spiritului competitiv în rândul sportivilor.

"Felicit lotul României la tenis de masă care a performat și s-a întors acasă cu un titlul important: Aurul la Campionatul European. Nu sunt de neglijat nici restul rezultatelor care ne-au clasat pe podium: două medalii de argint la proba pe echipe, respectiv, la proba de dublu feminin.Dragilor, sunteți noile modele ale tinerilor de acasă și vă încurajez din inimă să continuați pe drumul acesta, al sportului de performanță și al excelenței!Victoria este una dintre cele mai mari bucurii pentru un sportiv, este satisfacția lucrului bine făcut!", a declarat Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Amnistia fiscală, aprobată azi de Guvern
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Vești bune de la FMI, pentru România
Pagina a fost generata in 0.53 secunde