Debut în forță pentru Constanța Street Play, în League Romania 3x3

154
Debut în forță pentru Constanța Street Play, în League Romania 3x3 - constata-1495207234.jpg

Articole de la același autor

Sezonul competițional s-a încheiat pentru BC Athletic Constanța, marți, 16 mai, odată cu succesul echipei de seniori, scor 66-50, contra celor de la ACS Magic Sibiu, în ultima etapă a fazei secunde din Liga l. Chiar și așa, jucătorii nu pot sta prea departe de terenul de joc.

Constanța a reușit să înscrie o formație la cel mai inedit campionat de baschet din România, intitulat League Romania 3x3. Echipa este formată aproape integral din jucători de la BC Athletic.

Primele confruntări au avut loc, joi, la Veranda Mall, din București, Constanța Street Play reușind să se impună în toate cele trei partide: 17-5 cu Ștefan cel Mare, 16-14 cu Cotroceni Spartans și 10-9 contra celor de la John Dory Floreasca, ultimele victorii fiind obținute în prelungiri. Echipa de la malul mării face parte dintr-un grup select de cinci formații neînvinse după primele dueluri, alături de Young Bloods, RahovaS Finest, Sălăjan Hustlers 2.1 și BC Izvor.

La această acțiune, Constanța Street Play s-a bazat pe jucătorii Radu Nicola, Cătălin Miloș, Alexandru Liță și Bogdan Călin, team manager fiind Andrei Talpeș.

"Am avut parte de meciuri foarte tari, cu echipe valoroase. Se dovedește a fi o competiție de un real succes. Facem parte dintr-o grupă de nouă echipe, jucăm în sistem fiecare cu fiecare, iar la final se califică primele patru", a declarat Andrei Talpeș. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5236 secunde