Debut în deplasare pentru "stejari", în Cupa Europeană a Națiunilor

143
Debut în deplasare pentru

Articole de la același autor

Rugby Europe a anunțat programul competițional oficial al Cupei Europene a Națiunilor 2017-2018, sezon foarte important în ceea ce privește cali-ficarea la Cupa Mondială din Japonia 2019. 


Naționala României a fost repartizată în serie alături de Germania, Belgia, Spania, Rusia și Georgia. "Stejarii" vor înfrunta în prima partidă naționala Germaniei, pe 11 februarie, în deplasare, iar pe 18 februarie, România întâlnește, pe teren propriu, Spania. 


"Este important ca, la finalul meciurilor din 2017, când tragem linie, să avem patru victorii în fața contracandidatelor noastre cu care ne vom bate pentru calificarea directă la Cupa Mondială și trei puncte bonus obținute, pentru a avea asi-gurată calificarea încă din primăvara viitoare. Cred că este foarte important să ne respectăm statutul de echipă cu experiență, de echipă care a lăsat o impresie bună la ultima ediție a Cupei Mondiale. Îmi doresc să menținem progresul pe care l-am arătat la World Rugby Nations Cup, să creștem și mai mult ca joc în meciurile-test din toamnă și să avem o echipă care să abordeze în forță cali-ficarea la Cupa Mondială", a declarat președintele Federației Române de Rugby, Haralambie Dumitraș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1234 secunde