Challenge Round a Cupei CEV la volei masculin

CVM Tomis, victorie mare la Ankara

323
CVM Tomis, victorie mare la Ankara - volei-1391625376.jpg

Articole de la același autor

CVM Tomis Constanța este performera săptămânii. Echipa de la malul mării a obținut un succes extrem de important la Ankara și își păstrează perfect intacte șansele de calificare în finala unei competiții europene de volei masculin. 


CVM Tomis se simte cum nu se poate mai bine în sala "Ankara Bașkent Spor Salonu" din capitala Turciei. După ce, în urmă cu două luni, învingea (3-1) pe Halkbank, în Liga Campionilor, de data aceasta, formația constănțeană a trecut, aseară, cu același scor, 3-1, de Maliye Milli Piyango, într-o partidă contând pentru prima manșă a Challenge Round a Cupei CEV. 
Campioana României a luat lucrurile în serios și-a adjudecat primul set, 25-16, apoi turcii au echilibrat balanța, câștigând setul secund, 25-18. Soarta întâlnirii s-a decis, în bună măsură, în cel de-al treilea parțial, în care s-a ajuns la 24-24, Tomisul a făcut două puncte consecutive și, cu 26-24, s-a desprins la 2-1 la general. Setul patru avea să fie și ultimul, deoarece, pentru a scăpa de griji în returul de la Constanța, jucătorii Tomisului au fructificat minge după minge și au închis conturile la 25-19. 
Așadar, victorie mare, în fix 100 de minute, cu 3-1 în Challenge Round-ul Cupei CEV, ultima fază înaintea semifinalelor. CVM Tomis a devenit acum - și practic - favorită la accesul în semifinale, fiind greu de conceput că mai poate fi ratată calificarea. De altfel, marea dorință a voleiba-liștilor, antrenorilor și a conducerii clubului este aceea de a juca finala Cupei CEV. 
Meciul retur va avea loc, săp-tămâna viitoare, la Sala Sporturilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, misiune dificilă la Ankara
Pagina a fost generata in 0.4978 secunde