CVM Tomis, pregătită să înfrunte Baia Mare, în primul meci al DA1

378

Articole de la același autor

CVM Tomis va începe, week-end-ul acesta, Campionatul Diviziei A1 la volei masculin, iar primul meci îl va disputa, în deplasare, cu Știința Explorări Baia Mare. 


Înaintea primei partide din actualul sezon, constănțenii au primit vizita celor de la Lukoil Burgas, cu care au jucat două amicale, miercuri și joc, la Sala Sporturilor. Antrenorii au fost de acord ca primul meci să se dispute în cinci seturi, pentru a putea încerca diferite formații de joc, iar  scorul a fost 5-0 (25-19, 25-21, 25-17, 25-20, 15-13), pentru echipa constănțeană. Ieri, din al doilea meci s-au disputat doar patru seturi, toate câștigate de către CVM Tomis (25-16, 25-11, 25-19, 25-18). 


"Meciurile au fost binevenite. S-au schimbat puțin regulile față de anul trecut, trebuie să avem minim trei jucători români în teren și maxim trei străini, și a trebuit să folosim mai multe variante de joc, ăsta a fost obiectivul celor două meciuri", a declarat antrenorul secund Radu Began. Ieri după-amiază, după ce au încheiat și cel de-al doilea amical, constănțenii au pornit spre Baia Mare, unde vor avea primul meci din campionat. "Pentru noi, va fi greu din prisma faptului că avem două zile în autocar și încă nu suntem în formă maximă. Trebuie să câștigăm acolo, însă nu va fi ușor. O bună variantă de formație este cea cu Dragoș Pavel pe post de secund", a menționat Began. Despre schimbările din teren pe care le-au tot încercat în aceste două amicale, jucătorul Sergiu Stancu spune: "Avem o echipă experimentată, cu jucători foarte buni și sunt convins că aceste mici schimbări pe care le tot în-cercăm la antrenament și la meci vor fi de bun augur și că vom câștiga la Baia Mare și vom ieși campioni din nou. Baia Mare este o echipă care, an de an, se bate la locurile fruntașe și sunt convins că vor avea o evoluție bună". Partida CVM Tomis - Știința Explo-rări Baia Mare se va juca sâmbătă, de la ora 17.00. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6698 secunde