Cupe, diplome și premii speciale, la Oval 5 Beach Rugby

536
1

Articole de la același autor

Ieri, pe plaja "Cazino" din Mamaia, s-au disputat ultimele partide din cadrul turneului Oval 5 Beach Rugby, competiție destinată juniorilor U14 și U16, dar și seniorilor și rugby-ului feminin. După meciuri aprig disputate, echipele și-au împărțit victoriile și înfrângerile, însă în cele din urmă, toate formațiile participante au fost desemnate câștigătoare. 


Oval 5 Beach Rugby este o competiție de tradiție în rugby-ul românesc, iar de șase ani, reunește la Constanța sute de sportivi din toată țara. Turneul este organizat de Federația Română de Rugby, în colaborare cu CS Cleopatra Mamaia, gazda evenimentului. 


Ieri, după desfășurarea ultimelor jocuri, a avut loc festivitatea de premiere. Ca în fiecare an, toate echipele au fost premiate cu diplome și cupe, indiferent de rezultatul obținut. Organizatorii au pregătit și câteva premii speciale. Pe lângă premiile binecunoscute: cel mai bun marcator, cel mai bun jucător, cel mai bun placheur sau cel mai tânăr jucător, atât la categoriile U14 și U16, organizatorii au desemnat și Miss 2015 Oval 5 Beach Rugby. Titlul a fost câștigat de Cristina Sefciuc, de la Colegiul Tehnic Căi Ferate Unirea (CTCFU) Pașcani. 


De asemenea, și antrenorii au fost premiați. Astfel, constănțeanului Nicolae Radu Mocanu, antrenor la CS Cleopatra, i-a fost înmânat premiul pentru antrenorul anului 2015, Antonio Dumitru a fost premiat pentru promovarea rugby-ului românesc, iar Mircea Paraschivescu, director al departamentului competiții al FRR, a primit o diplomă de excelență pentru meritele deosebite în dezvoltarea rugby-ului românesc. 


"A fost un turneu reușit atât din punct de vedere organizatoric, și aici trebuie să mulțumim președintelui CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, dar și din punct de vedere sportiv și disciplinar. Echipele și-au arătat nivelul valorii și pot spune că este un nivel foarte bun. Mulțumim antrenorilor pentru că îi pregătesc și le insuflă pasiunea pentru sportul cu balonul oval", a declarat directorul de turneu, Nicolae Șișiu. 


Iată care sunt clasamentele finale: U14: 1. Dinamo București, 2. LPS Focșani, 3. CSS Gura Humorului, 4. CSM Suceava; U16: 1. CSS Gura Humorului, 2. Colegiul Național "Aurel Vlaicu" București, 3. CS Parohial Ștefan cel Mare și Sfânt București, 4. CSM Suceava, 5. Colegiul Tehnic Căi Ferate Unirea Pașcani; rugby feminin: 1. Colegiul Tehnic Căi Ferate Unirea Pașcani, 2. CS Parohial Ștefan cel Mare și Sfânt București; seniori: 1. Cleopatra Mamaia, 2. CSM Sibiu. 


În această săptămână, rugby-ul se mută de pe nisipul fierbinte al stațiunii Mamaia, pe iarba din Mangalia. În această perioadă, Mangalia va fi gazda turneului final al Campionatului Național de rugby U16 și U18. Meciurile vor avea loc pe stadionul "Callatis".


Comentează știrea

marian delcea
30 iunie 2015
cupa!

un eveniment inedit unde au participat peste 1200 de copii din toate colturile lumii (dupa cum ne a declarat organizatorul), dar dupa cum se vede in tribune in ultima zi au ramas cam 120 de copii cu tot cu cei care s au ocupat de sonorizare si entertainement. acest fapt nu reprezinta o problema atata timp cat 80% din echipe au avut masa asigurata (din finantare proprie) la autoservirea cleopatra (n.r. acum 2 ani 30 de copii au avut probleme digestive) . printre altele de mentionat faptul ca organizatorul , cu toate ca a depus eforturi disperate in aduce cei 1200 de copii la competitie, nu a reusit sa acopere cheltuielile fata de cei care s-au ocupat de buna desfasurare a competitiei , incepand de la sonorizare continuand cu ambulanta terminand cu arbitrii observatori. felicitari pentru organizare, pentru profitul urias dar e bine cat esti in viata sa platesti datoriile fata de terti. succes fostilor jucatori de u19 de la cs cleopatra care deja se pregatesc sa plece la echipe de top din romania.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3833 secunde