Tenis de câmp - IDU Mamaia

Cupa Marinei atrage foști campioni români

492
Cupa Marinei atrage foști campioni români - tenisvladescu1343768283-1343769539.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Marinei Române, pe terenurile de la Tenis Club Idu din Mamaia, se desfășoară, în perioada 27 iulie - 9 august, ediția a XI-a a turneului de tenis, rezervat veteranilor din marină.

Turneul cuprinde probele de dublu masculin, dublu mixt și simplu masculin.
Proba de dublu masculin, cu cea mai mare participare, are trei secțiuni, prima fiind cea Open, deschisă tuturor iubitorilor de tenis, indiferent de profesie, la care sunt înscriși și jucători profesioniști, și chiar foști jucători de Cupa DAVIS (Laurențiu Bucur, la a doua participare, campion al României în anii ‘80, și Dan Comănescu, la prima participare).
Participă, de asemenea, fostul ministru de finanțe al României, Sebastian Vlădescu, fostul prefect al județului Constanța, Dănuț Culețu, și reprezentantul Sindicatului Liberal al Navigatorilor, Adrian Mihălcioiu, alături de cei mai buni jucători constănțeni.
Tabloul acestei competiții număra 16 echipe și, în prezent s-a ajuns în faza sferturilor, finala fiind programată duminică, 5 august.
A doua secțiune din competiție este intitulată "Marina Open", în care echipele de dublu au în componență un jucător din domeniul Marinei,
tabloul principal cuprinzând 16 echipe, iar turneul fiind în faza semifinalelor, finala urmând a se juca tot duminică.
Ultima categorie de participare este secțiunea "Marină", cu jucători numai din cadrul Marinei. Tabloul principal este de 16 jucători.
Proba de dublu mixt a debutat ieri seară, cu șase echipe înscrise, iar proba de simplu cuprinde 15 jucători, în prezent ajungându-se în faza semifinalelor.
De notat faptul că la turneu participă personalități de marcă din Constanța: profesori universitari, medici, un preot, comisari din cadrul Poliției de Frontieră, ofițeri superiori din cadrul Forțelor Navale Române, viceamirali, marinari, etc.
Meciurile se joacă în fiecare seară după orele 18.00, exceptând duminica, când partidele se dispută de dimineață, între orele 08.00-12.00.
Finalele la Categoria Open și Open Marină sunt programate pentru duminică, 5 august, începând cu ora 18.00, iar festivitatea de premiere și masa festivă, în data de 11 august.
Director de turneu - Ambroziu Duma (director la APMC); organizatori: Adrian Mihălcioiu (SLN), lt. comandor Daniel Solomon (Forțele Navale Române) și Florea Rășică (sindicatul Arca ANR).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6558 secunde