CSU Neptun, înfrângere la Buzău

178
CSU Neptun, înfrângere la Buzău - csuneptun-1487609882.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța a pierdut duminică, în deplasare, pe terenul celor de la CS HM Buzău, scor 30-32 (16-17), în etapa a XVl-a a Diviziei A. 


"Universitarele" au condus, în actul secund, cu patru goluri, însă nu au reușit să țină ritmul. Candidată la promovarea pe prima scenă a handbalului românesc, CS HM Buzău a avut mult de furcă cu tinerele jucătoare antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie.


Pentru CSU Neptun au marcat: Andreea Ciucanu (8 g), Bianca Căldare (7 g), Maria Filip (5 g), Andreea Pintilie (4 g), Anca Birton (4 g) și Adriana Mușat (1 g).


"Fetele au făcut un joc foarte bun. Au fruc-tificat majoritatea oportunităților avute, însă victoria nu a ținut numai de noi. Unele decizii ale arbitrilor au fost greu de înțeles și ne-au dat peste cap", a declarat Lăcrămioara Ilie, antrenoare CSU Neptun.


În următoarea etapă, programată duminică, 26 februarie, CSU Neptun va juca pe teren propriu, în Sala Sporturilor, în compania unei alte formații aflate în lupta pentru promovare, CS Dinamo București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun Constanța, un nou succes
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, favorită  în meciul de duminică
Pagina a fost generata in 0.6841 secunde