CSU Neptun, încrezătoare înaintea duelului de foc cu CS Dinamo

613
1
CSU Neptun, încrezătoare înaintea duelului de foc cu CS Dinamo - csuneptun-1487872957.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța va juca, duminică, 26 februarie, de la ora 13, la Sala Sporturilor, împotriva celui mai valoros adversar din Divizia A, Dinamo București, într-o partidă contând pentru etapa a XVll-a.

După înfrângerea de la Buzău, la două goluri diferență, fetele pregătite de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie au părăsit terenul în lacrimi, conștiente că au fost foarte aproape de o mare surpriză. "Universitarele" au avut patru goluri avans în minutul 48, însă experiența superioară a buzoiencelor a făcut diferența.

Trecând peste acest eșec, antrenorul Ionuț Pușcașu a lucrat intens la psihicul elevelor sale, încercând să le scape de sentimentul de inferioritate în fața dinamovistelor, dat de clasament și de partida tur (17-34).

"Nici la Buzău nu ne dădea nimeni nicio șansă. Acolo am jucat foarte bine, însă au fost alți factori care și-au pus amprenta asupra scorului final. Le-am explicat fetelor că acel meci a fost câștigat, deoarece am fost echipa mai bună. Exact același lucru trebuie să îl înțeleagă și înaintea meciului cu Dinamo. Au tot două mâini, tot două picioare. De ce să ne fie frică de ele?", a declarat Ionuț Pușcașu.

În momentul actual, CS Dinamo are parte de un sezon aproape perfect, cu 15 victorii din 16 meciuri, fiind una din candidatele la promovarea în Liga Națională, lucru care, cel mai probabil, se va și întâmpla. Înființată anul acesta, echipa dinamovistă se bazează pe jucătoare cu mare experiență la nivel național. Cel mai sonor nume ar fi cel al Ramonei Farcău, extrema ce a îmbrăcat tricoul naționalei de aproape 200 de ori.

"Poate credeți că glumesc, însă îmi doresc foarte mult să ne impunem în meciul cu Dinamo. Chiar dacă ele dispun de foarte multe jucătoare străine, cu experiență, am foarte mare încredere în echipa mea și sunt sigur că fetele vor da totul în teren", a completat Ionuț Pușcașu.

Clasament: 1. CS Rapid (45 p), 2. Di-namo (45 p), 3. HM Buzău (42 p), 4. SCM Pitești (31 p), 5. CSM București ll (28 p), 6. CSU Știința (27 p), 7. CSU Neptun (24 p). 

Comentează știrea

Dan
24 februarie 2017
Buzau si dinamo

"Experienta superioara a buzoiencelor", ziceti ?...poate in materie de blaturi, deoarece cu asa un arbitraj cred ca nici CSM bucuresti nu castiga acolo...asta este, cand ai ajuns mic, toti isi bat joc de tine...iar cu dinamo, sa le uram bun venit ex-constantencelor Alla Sheiko si Tamara Bokarici, sa le multumim pentru perioada cand au jucat pentru Neptun si sa fie un meci frumos, ca de castigat o sa fie greu (cu un maestru in materie de meciuri strategice asa cum este dinamo - celalalt fiind alt club bucurestean, in speta steaua, si asta la toate sporturile, in vremuri mai vechi sau mai noi...), chiar daca nu imposibil. Bafta fetelor, succes NEPTUN!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, înfrângere la Buzău
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun Constanța, un nou succes
Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Sport : Handbal masculin
Pagina a fost generata in 1.198 secunde