Liga I la handbal feminin

CSU Neptun Constanța joacă, duminică, la Sala Sporturilor

679
CSU Neptun Constanța joacă, duminică, la Sala Sporturilor - csuneptun27-1484928229.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 22 ianuarie, de la ora 13.30, la Sala Sporturilor, handbalistele de la CSU Neptun Constanța vor primi vizita celor de la HCF Piatra Neamț, din etapa a Xll-a a Ligii l (eșalonul secund).

Fetele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie sunt nerăbdătoare să susțină primul meci oficial din 2017, după ce au fost amânate precedentele două partide din campionat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cu CNOT Iași (în deplasare) și SCM Pitești (acasă).

O veste bună pentru "universitare" o reprezintă faptul că Mariana Filip și-a revenit după accidentare și va putea evolua contra moldovencelor. Și celelalte două piese importante din angrenajul echipei, Bianca Căldare și Anca Birton, vor scrise pe foaia de joc, având șanse mari să evolueze.

"Avem mare nevoie de victorie, duminică. Indiferent de cine va intra pe teren, va trebui să dea totul, ca la final să ne bucurăm de cele trei puncte. Suntem conștienți că nu va fi deloc ușor, însă am încredere în jucătoarele mele că vor lua deciziile câștigătoare. Voi apela și la cele trei jucătoare revenite după accidentare, însă voi ține cont și de cum va decurge cursul jocului, fiindcă nu ne dorim recidive", a declarat Ionuț Pușcașu, antrenorul principal al celor de la CSU Neptun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9142 secunde