Gimnastică

CSS1 Constanța a dominat Memorialul "Sergiu Popa"

385
CSS1 Constanța a dominat Memorialul

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut a fost unul de succes pentru gimnastele constănțene de la Clubul Sportiv Școlar nr.1 și CS Farul. Micile sportive au luat parte la Memorialul "Sergiu Popa" de la Focșani, prilej de verificare și de a pune la punct ultimele detalii ale evoluțiilor înaintea debutului Campionatului Național pe echipe (junioare l și ll), ce se va disputa săptămâna viitoare la Sfântul Gheorghe.

Gimnastele de la CSS1, pregătite de antrenorii Sorin Bechir și Mădălina Hârbu, au dominat autoritar probele la care au luat parte - junioare ll, nivelul patru.

La individual compus, podiumul a fost format doar din sportive de la CSS1: Alexandra Patriche - locul 1, Emilia Munteanu - locul 2 și Gabriela Toader - locul 3. În finalele pe aparate, rezultatele au fost următoarele: sărituri, Emilia Munteanu - locul 1, Alexandra Patriche - locul 3, la paralele, Alexandra Patriche - locul 1, Emilia Munteanu - locul 2, la bârnă, Gabriela Toader - locul 1, Alexandra Patriche - locul 2, la sol, Emilia Munteanu - locul 1, Gabriela Toader - locul 2, Alexandra Patriche - locul 3.

De la CS Farul Constanța au concurat Maria Ceplinschi, care a reușit să termine pe locul 1 la sărituri, locul doi la paralele și locul trei la sol, și Delia Constantin, revenită în gimnastica artistică după o perioadă de inactivitate. Cele două s-au aflat sub îndrumarea profesorilor Carmen Traicu și Rodica Iurea.

"A fost o competiție foarte reușită pentru noi. Față de Cupa OMV Petrom, fetele au reușit să mai adauge elemente prin care să câștige în dificultate. Acum ele trebuie să repete și să lege aceste elemente pentru o evoluție cât mai apreciată de arbitri. Asta ne interesează pe noi, antrenorii, să le observăm execuțiile, implicit progresul. Sperăm ca săptămâna viitoare să ne prezentăm în cea mai bună formă. Avem toată încrederea că vom termina concursul pe podium", a declarat, pentru "Cuget Liber", Sorin Bechir, antrenor CSS1 Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7003 secunde