CSS Phoenix începe vara în forță! Cupa Maritimo la streetball, un real succes

777

Articole de la același autor

Week-end plin pentru baschetbaliștii de la CSS Phoenix. Sâmbătă și duminică, pe terenurile amenajate în parcarea de la Maritimo, a avut loc a patra ediție a Cupei Maritimo la Streetball, competiție organizată de Centrul Comercial Maritimo, în parteneriat cu Clubul Sportiv Phoenix Constanța. 


La această ediție, au concurat 80 de echipe, ceea ce înseamnă aproximativ 350 de copii. Com-petiția s-a desfășurat la catego- riile de vârstă 8-10 ani, 11-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani și 16-18 ani, la masculin și feminin. Organizatorii au mai pregătit și un concurs de aruncări libere pentru părinți și un spectacol de slam dunk, unde au participat concurenți de la categoria de vârstă 16-18 ani. 


"A fost o competiție foarte frumoasă, cea mai reușită dintre cele organizate până acum. Am renunțat însă la o categorie de vârstă, cea de peste 18 ani, dar chiar și așa au fost foarte mulți participanți. Mulțumim celor de la Maritimo pentru încrederea acordată, dar și copiilor și părinților participanți", a declarat președin-tele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 


Câștigătorii primelor trei locuri la fiecare categorie au fost premiați cu diplome, cupe, mingi de baschet. Staff-ul organizatoric a fost compus din Ramona Coroamă, Aurelia Lazăr, Simona Rusu, Dilhan Duagi, George Mircioi, Alessandra Brojba, Ramona Pop, Andrei Bucur și Maria Mănăstireanu. 


Tot week-end-ul trecut, la București, echipa 1 de minibaschet băieți a clubului, însoțită de antrenorii Radu Ciorogaru și Dan Constantinescu a participat la cel mai puternic turneu internațional de minibaschet, organizat de BC Laguna București și Ferroli. Echipa constănțeană s-a clasat pe locul patru, obținând două victorii din cinci meciuri. Echipa de minibaschet băieți a fost formată din Vlad Munteanu, Radu Ivănescu, Vlad Telehoi, Radu Popa, Mihai Vancea, Naser Omer, Antonio Bileca, Radu Trentea, Teodor Raibulet, Victor Măndescu, Rareș Voivozeanu și Răzvan Degeratu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4668 secunde