CS Shinto a urcat Constanța pe podiumul Balcaniadei de Karate Kyokushin

1564
CS Shinto a urcat Constanța pe podiumul Balcaniadei de Karate Kyokushin - sportivii-1490291187.jpg

Articole de la același autor

Sala Appolo din București a găzduit cea de-a cincea ediție a Balcaniadei de Karate Kyokushin, competiție la care au luat parte aproximativ 250 de sportivi din șapte țări. 


Cei 11 sportivi de la CS Shinto Constanța (sensei Gelu Oprea) înscriși în concurs au dat dovadă de foarte multă ambiție și un nivel ridicat de tehnicitate, ce le-a oferit oportunitatea de a cuceri nu mai puțin de cinci medalii. Juniorul Cristian Datcu a cucerit medalia de argint, iar Alexandru Păun, Ionuț Coloreza (ambii seniori), Eduard Iacob (juniori), Bogdan Anton (copii) și Alexandru Banu au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului. 


Evoluții apreciabile au mai înregistrat Vlad Popa (copii), Rareș Năstase, Mihai Boiangiu, Cosmin Pîrcălabu, Alexandru Cosmin (juniori) și Robert Nicolau (seniori). 


"Am avut parte de o concurență aprigă. Este bine știut faptul că balcanicii sunt foarte buni la sporturile de contact. Sunt foarte mândru de elevii mei pentru faptul că au arătat curaj și bucurie în a reprezenta România la acest concurs. Au luptat foarte bine și cei care nu au urcat pe podium. Chiar le-am spus că nu există pierzători, ci o nouă șansă de a mai învăța câte ceva. Pierzătorii sunt aceia care nu îndrăznesc și nu acceptă provocările și realitatea așa cum sunt ele cu adevărat", a declarat sensei-ul Gelu Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Sport : Prima carte de Aikido pentru copii
Pagina a fost generata in 0.5267 secunde