CS Năvodari, partidă amicală cu Dinamo București

171
CS Năvodari, partidă amicală cu Dinamo București - csnavodari-1487781832.jpg

Articole de la același autor

Lidera Diviziei Naționale de Seniori, CS Năvodari, își continuă pregătirile pentru returul campionatului, care se anunță unul dificil, obiectivul fiind obținerea titlului național.

Echipa antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase are programată o partidă de verificare, la Năvodari, sâmbătă, 11 martie, cu formația de pe locul patru din Superligă, Dinamo București.

CS Năvodari își dorește încă un meci de pregătire cu ACS Tomi-tanii Constanța, înaintea începerii sezonului de primăvară.

În primul meci al returului, formația dobrogeană va întâlni în deplasare pe CSUAV Arad, iar pe 1 aprilie, la Năvodari, este programat derby-ul cu Știința Petroșani, campioana en-titre.

"Ne-am planificat să mai jucăm două partide amicale până la reînceperea campionatului. Am căzut te acord cu cei de la Dinamo și vom încerca să mai stabilim un meci amical contra celor de la Tomitanii. Lotul este stabilit, nu vor mai apărea surprize. Sperăm să fim feriți de accidentări. Vom lua fiecare partidă din DNS pas cu pas, fiindcă obiectivul rămâne câștigarea titlului național", a declarat Cornel Suciu, antrenor CS Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.403 secunde